cookie-og-privatlivspolitik
I november lukker Væggerløse Bibliotek, der har til huse i den gule bygning på Stovbyvej - lige så stille ned og gør klar til at flytte til den nye placering i byens hus på Sydfalster Skole.
I november lukker Væggerløse Bibliotek, der har til huse i den gule bygning på Stovbyvej - lige så stille ned og gør klar til at flytte til den nye placering i byens hus på Sydfalster Skole.
Foto: Privat

Ugeavisen

Biblioteket gør klar til flytning til skole

Biblioteket skal flytte ind i byens hus på Sydfalster Skole, hvor der åbnes i de nye omgivelser med en fin officiel åbning torsdag 20. december.
13. november 2018 kl. 10:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Allerede på mandag 12. november lukker børnebiblioteket på Væggerløse Bibliotek.

Det vil med andre ord sige, at fra mandag vil det ikke være muligt at låne børnematerialer i Væggerløse.

Ugen efter - tirsdag 20. november - lukker biblioteket og Borgerservice. I hvert fald for en kort bemærkning. Sidste år blev det nemlig vedtaget, at biblioteket flytter ind i byens hus på Sydfalster Skole.

- Grunden til, at vi lukker børnebiblioteket en uge før, er, at materialerne i børnebiblioteket skal samkøres med skolens materialer og det er et kæmpe arbejde, der tager tid, fortæller Charlotte Møller, der er leder af Bibliotek & Borgerservice. Hun glæder sig til at byde borgerne velkommen i de nye omgivelser og ser frem til de mange muligheder der er ved at ligge midt i byens hus.


Åbner i december

Selve processen med at flytte biblioteket til sin nye placering bliver derimod kort og effektiv.

Allerede torsdag 20. december åbner biblioteket igen i de nye omgivelser med en fin officiel åbning i biblioteket klokken 13 til 17.

Åbningstiderne bliver der umiddelbart ikke ændret på, ligesom der fortsat også vil være åbent bibliotek for bibliotekets lånere i de nye lokaler.

Mens flytningen står på, kan du stadig aflevere og hente reserverede materialer samt læse dagens aviser i den selvbetjente åbningstid klokken 7 til 22.

Borgerservice i Væggerløse står klar i det nye år. Indtil da henvises borgerne til at benytte Borgerservice på Hovedbiblioteket eller kontakte Callcenteret telefonisk på 5473 1000.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce