cookie-og-privatlivspolitik
Et stort arbejde venter forude inden Katrine Koch åbner den nye kombinerede Bog & Idé og Legekæden på Torvet i Nykøbing.
Et stort arbejde venter forude inden Katrine Koch åbner den nye kombinerede Bog & Idé og Legekæden på Torvet i Nykøbing.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Bog & Idé og Legekæden bliver ét på Torvet

Går alt efter planen åbner Katrine Koch ny forretning i den tidligere BR forretning på Torvet i Nykøbing i slutningen af marts. Det bliver en kombi-butik med Bog & Idé og Legekæden.
27. februar 2019 kl. 10:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Panikken var stor, da Top-Toy gik konkurs i slutningen af sidste år. Et resultat af det blev blandt andet, at BR-forretningen på Torvet lukkede.

Men nu kan børn og barnlige sjæle (og alle de andre) godt begynde at glæde sig.

Katrine Koch åbner i slutningen af marts en kombineret Bog & Idé og Legekæden i de selvsamme lokaler.

Hun driver i forvejen en Bog & Idé i Nakskov og Sakskøbing - sidstnævnte lukker dog i forbindelse med åbningen i Nykøbing.

Forretningen i Nakskov bliver ligeledes en kombi-butik.


Bøger, papir og legetøj

- Da lokalet blev ledigt, blev jeg nødt til at slå til. Forretningens placering er en ønskelokation. Og her er god plads til et godt udvalg af bøger, papirvarer og masser af legetøj, smiler Katrine Koch.

Nu går arbejdet i gang med at få indrettet det 400 m2 store lokale, der inden længe igen byder velkommen indenfor til store som små.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce