cookie-og-privatlivspolitik
Nakskovitten Frederik Badenski (th), der stiller op for Nykøbing F. Bokseklub, skal lørdag møde englænderen Daniel Marks i veltervægt. Badenski ses her i aktion ved sidste års galla.
Nakskovitten Frederik Badenski (th), der stiller op for Nykøbing F. Bokseklub, skal lørdag møde englænderen Daniel Marks i veltervægt. Badenski ses her i aktion ved sidste års galla.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Boksegalla få måneder før 100-års jubilæet

I februar fylder Nykøbing F. Bokseklub 100 år, men allerede lørdag 28. december er boksegalla.
27. december 2019 kl. 07:04 Af Manfred Sørensen

Annonce

Ingen jul og nytår uden den store boksegalla i Nykøbing F. Hallen.

Så selvfølgelig er Nykøbing F. Bokseklub, personificeret ved sportschef og matchmakker Poul Anker Rasmussen, også igen klar med et stævne. I år finder det sted lørdag 28. december.

Der lægges ud allerede om eftermiddagen, hvor der fra klokken 15 til ca. 16.30 vil være syv ungdomskampe med unge talenter fra den lokale bokseklub, der skal op i mod modstandere fra klubber i Vordingborg, Helsinge og Team Bredal fra Holbæk.

For alvor går det så løs klokken 19 med to opvarmningskampe og ni hovedkampe med boksning lige fra dunvægt til supersværvægt.

I opvarmningskampene kan man se frem til at opleve de to lokale u15-boksere, søskende Cecilie og Marcus Jensen, der skal op imod to andre unge boksere fra henholdsvis Helsinge og Grinsted.

Fem andre Nykøbing F.-boksere skal også i ringen i hovedkampene, mens de sidste fire danske boksere kommer fra andre klubber. Alle ni danskere skal op imod ni stærke boksere fra London.

- Det drejer sig om atleter fra militæret og London-klubber. Og de er stærke. Det så vi sidste år, lyder det fra Poul Anker Rasmussen, der håber på de "sædvanlige" 800 til 1.000 tilskuere på lægterne i Nykøbing F. Hallen.

- Jeg glæder mig til samtlige kampe. Men speciel god boksning forventer jeg blandt andet i veltervægt, hvor Callum Hill møder Sebastian Terteryan fra Vejle. Sebastian er trods alt nummer seks på verdensranglisten i amatørernes International Boxing Association, AIBA. Han er 18 år og et stort talent, understreger Poul Anker, der også har forventninger til Nykøbing-bokserne Hassan Ali og Jeppe Brandt.

Det traditionsrige stævne byder selvfølgelig også på spisning. Der serveres flæskesteg ad libitum fra klokken 17 for 125 kroner i hallens restaurant.

Fido's Lyd- og Lysproduktion lovet at krydre det hele med det nyeste og mest spektakulære, der findes indenfor branchen af lyd, lys, røg og damp. Meget passende for klubben fylder 100 år til februar.

Og så kommer der selvfølgelig også de uundværlige nummerpiger ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce