cookie-og-privatlivspolitik
Hele programmet for årets Grønne er endnu ikke offentliggjort. Dog er det nu afsløret, at Carpark North er med.
Hele programmet for årets Grønne er endnu ikke offentliggjort. Dog er det nu afsløret, at Carpark North er med.
Foto: Grøn

Ugeavisen

Carpark North sætter strøm på til Grøn Koncert

I år fejrer Carpark North deres 20-års jubilæum og publikum kan forvente en række helt særlige shows på årets grønne koncerter.
26. marts 2019 kl. 13:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Med Carpark North på plakaten til årets Grønne koncerter er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold. I år er det 20 år siden at bandet med deres kombination af power og følelser satte sig igennem i det danske musiklandskab. Den rå energi, der fik bandet ud til resten af landet, er da heller ikke svundet, siden gruppen i slut 90'erne overrumplede både publikum og anmeldere.

Om at spille på Grøn siger bandet:

- At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille "riot". En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for "høren-til", kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret. Og vi mærker det ligeså meget på scenen som publikum mærker det på græsset!

Det selvsamme talent for at skabe ørehængere med et twist har også gjort gruppen særdeles populære i radioen igennem hele karrieren fra 'Transparent and Glasslike' og "Human" til '32' og sidste års rockhit, 'Raise Your Head'. Samlet er det blevet til hele fem gange som P3´s "Ugens uundgåelige".

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager 18. juli.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce