cookie-og-privatlivspolitik
Peter Rasmussen håber, at mange kigger forbi og som de første får mulighed for at opleve en helt ny, innovativ og sporty Corolla med unikke køreegenskaber.
Peter Rasmussen håber, at mange kigger forbi og som de første får mulighed for at opleve en helt ny, innovativ og sporty Corolla med unikke køreegenskaber.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Come back for Toyota Corolla

Japanerne bringer den legendariske Corolla på banen igen og ind i fremtiden. Designet er blevet mere europæisk, stilrent og enkelt.
26. marts 2019 kl. 09:52 Af Manfred Sørensen

Annonce
FAKTA

Den er en af historiens absolut populæreste bilmodeller: Toyota Corolla - kendt og elsket af generationer.

Nu er den japanske bilgigant klar med et fornemt come back og bringer den legendariske Corolla på banen igen og ind i fremtiden med en innovativ og nyudviklet køremaskine - i fremtidens design, fremtidens teknologi og fremtidens sikkerhed, som de selv betegner tiltaget.

Det eneste,Toyota's udviklere tog med fra den legendariske Corolla, var navnet.

Designet er blevet mere europæisk, stilrent og enkelt.

Teknologien er takket være Toyota's forspring indenfor hybrid teknologien totalt på forkant.

Sikkerheden er i højsæddet i kraft af en række unikke proaktive sikkerhedssystemer. Og kvaliteten og materialerne er for at bruge et velkendt Toyota slogan: Bare 112% Toyota.

Toyota Corolla fås som benzinbil med 116hk og som hybrid med 122hk eller 180hk.

Og har man brug for mere plads end den rummelige hatchback kan levere, så er der Touring Sports versionen og priserne starter ved 217.990 kroner.

Hos Toyota Frimann Biler i Nykøbing F. er man klar til at løfte sløret for en Corolla Stationscar 1.8 hybrid. Det sker når det lokale bilfirma på Energivej inviterer til forpremiere tirsdag den 26. marts klokken 18.30 til 20.30 hos din Toyota-forhandler.

- Kom og vær blandt de første, der får mulighed for at opleve en helt ny, innovativ og sporty Corolla med unikke køreegenskaber. Vi gennemgår alle de imponerende features og svarer på eventuelle spørgsmål., lyder opfordringen fra Peter Rasmussen salgs- og filialchef hos Toyota Frimann Biler.

- Vi har selvfølgelig haft store forventninger til den nye Corolla og set frem til at få den i huset. Jeg har prøvekort den, og kan godt afsløre, at man fra Toyotas side har oppet sig og lavet en fantastisk velkørende bil, fortæller Peter Rasmussen.

Og FDM Motor er enig med ham:

- Først og fremmest nyder man en støjsvag kørsel, hvor den tidligere ,,scooter-lyd" med en motor, der for det meste kører i høje omdrejninger, nu for det meste holder sig på et lavt omdrejningstal. På motorvej kan man opleve at køre afsted med 130 km/t. med mellem 1.500 og 2.000 omdrejninger, og det er der ingen andre biler, der kan præstere, skriver FDM Motor.


- Jeg har prøvekort den, og kan godt afsløre, at man fra Toyotas side har oppet sig og lavet en fantastisk velkørende bil, fortæller Peter Rasmussen. - Jeg har prøvekort den, og kan godt afsløre, at man fra Toyotas side har oppet sig og lavet en fantastisk velkørende bil, fortæller Peter Rasmussen.

Forsalgstilbud

Bestiller man den nye Corolla inden 31. marts, kan man samtidig gøre brug af Frimanns eksklusive forsalgstilbud til en samlet pris på kun 5.590 kroner.

Her får man i hybridpakken en ksklusiv hybridnøgle, trinlister og velourmåtter (værdi 2.595 kr,) plus GO-navigation med stemmestyring, dansk tale og 3 års kortopdatering (værdi 8.275 kr.)

Skulle man ikke have tid på tirsdag kan man naturligvis kigge for i den normale åbningstid eller når der er åbent hus hos Toyota i Maribo og Nykøbing i weekenden 6. og 7. april.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce