cookie-og-privatlivspolitik
Glæd dig til en regulær hiphopfest for hele familien, som bandet "HipSomHap" leverer musik til.

2

Billeder

Glæd dig til en regulær hiphopfest for hele familien, som bandet "HipSomHap" leverer musik til.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Culthus vil lokke flere til

Culthus satser i år på at få flere gæster til børne- og ungefestivalen KulturKlash ved at lægge festivaldagene i en weekend.
31. juli 2019 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Det gælder et kulturelt overflødighedshorn, når Culthus i august lokker med endnu en udgave af sin store, Nykøbing-baserede børne- og ungefestival "KulturKlash". Festivaldagene byder på alt fra koncerter og skateevent til cirkusskole og snublefodbold, og denne gang har Culthus, i modsætning til tidligere år, placeret festivalen i en weekend, nemlig fredag 9. august til søndag 11. august.

- Vi har valgt at lægge festivalen i en weekend i et ønske om at give endnu flere mulighed for at kigge forbi, lyder det fra Culthus-leder Mette Lima, som tilføjer:

- Samtidig præsenterer vi et tætpakket program, hvor hver enkelt dags aktiviteter er skræddersyet forskellige målgrupper i endnu højere grad end tidligere. Det er lykkes os at hive nogle rigtig spændende artister fra mange forskellige genrer til årets festival. Det hele foregår på Kulturfabrikken på Industrivej i Nykøbing, og langt størstedelen af aktiviteterne på programmet er gratis at deltage i.

På koncertprogrammet fremhæver Culthus især dobbeltkoncerten med de to aktuelle navne Omar og Navid, som tænder op for gaderap og sommerstemning om aftenen på åbningsdagen 9. august. Festivalen begynder allerede om formiddagen, hvor det gælder en regulær hiphopfest for hele familien, som bandet "HipSomHap" leverer musik til. Mens fredagen altså står i musikkens tegn, så står der street art, gadesport og skaterkultur på programmet om lørdagen, og om søndagen er der dømt legedag. Hele programmet finder man på culthus.dk og på Facebook under navnet "Culthus Falster".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce