cookie-og-privatlivspolitik
Chano Nagy og hans cykelbutik Vulkan Cykler i Nygade i Nykøbing er netop blevet en del af Fri BikeShop-kæden.
Chano Nagy og hans cykelbutik Vulkan Cykler i Nygade i Nykøbing er netop blevet en del af Fri BikeShop-kæden.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Cykelbutik med i kæde

Vulkan Cykler i Nygade i Nykøbing er netop blevet en del af Fri BikeShop - og det kommer kunderne til gode.
06. august 2019 kl. 05:30 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Kunderne hos Vulkan Cykler i Nygade i Nykøbing kan nu forvente en endnu bedre oplevelse, når de for eksempel skal købe ny cykel eller udstyr, for butikken er netop blevet en del af den landsdækkende kæde Fri BikeShop.

- Det er først og fremmest vores kunder, der får glæde af det.

Der bliver blandt andet bedre muligheder for finansiering og bedre bytte- og returret, og så bliver varesortimentet også større, forklarer indehaver Chano Nagy om skiftet.

Fordelene rammer ikke kun kunderne, men selvfølgelig også butikken og Chano Nagy, der hæfter sig ved, at cykelkæden er "enorm stærk til markedsføring".

- Det er dem, der har spurgt, om jeg ville være med, og det er en unik mulighed, synes jeg, for det er ikke noget, man bare sådan lige bliver medlem af, påpeger han.


Mobil cykelsmed

Noget andet, der er ret særligt, er den mobile cykelsmed-service, som Chano Nagy efterhånden har tilbudt i et års tid.

Her kører han og en kollega rundt i en kassevogn fyldt med det nødvendige grej og fikser cykler på Lolland, Falster og Sydsjælland.

Han fortæller, at tilbuddet især er populært hos kommuner og andre organisationer, der ofte har flere cykler til tjek ad gangen, men han oplever også, at privatpersoner i højere og højere grad beder om hjælp.

- Det er jo lidt lettere for dem, at vi bare kommer forbi og laver cyklen med det samme, end at de skal herned i butikken med den, forklarer han.

Læs mere om servicen på cykeltjek.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce