cookie-og-privatlivspolitik
BeltCup blev afviklet første gang i 2018 i Lübeck, hvor byens hold, VfB Lübeck, løb med sejren.
BeltCup blev afviklet første gang i 2018 i Lübeck, hvor byens hold, VfB Lübeck, løb med sejren.
Foto: Femern Belt Development

Ugeavisen

Dansk-tysk fodbold og folkefest

Gratis adgang til fodbold, børneaktiviteter og til en række musikalske arrangementer under BeltCup ´19.
21. juni 2019 kl. 08:31 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der er lagt op til sommeroplevelser for hele familien, når Nykøbing 5. til 7. juli bliver centrum for den dansk-tyske fodboldturnering og folkefest BeltCup.

Byens stadion, CM Arena, lægger græs til en fodboldturnering, hvor tre danske og tre tyske divisionshold kæmper om en samlet præmiesum på 30.000 Euro svarende til 225.000 kroner.

Folkefesten afvikles i centrum af Nykøbing og omkring stadion og Nykøbing F. Hallen med en række aktiviteter for hele familien.


Folkefest for hele familien

Under hele BeltCup får Nykøbing F. besøg af det internationale europæiske madmarked, der kommer til at præge bybilledet med sine farverige og velsmagende produkter.

I byens gader får børnene mulighed for at afprøve deres færdigheder med bold, og på området omkring stadion er der bl.a. hoppeborg og forskellige boldlege.

Fredag klokken 15.30 til 17,30 genlyder Lilletorv af en blanding af New Orleans Jazz, blues, swing og boogie, når det hollandske orkester Jazz Connection giver koncert.

Lørdag 18.30 til 21.00 står den på et bredt udvalg af danske klassikere, moderne pop og svedig blues & soul, når det lokale orkester No Juice underholder i festteltet ved stadion.


International fodbold

For de fodboldglade bliver der masser af god bold i CM Arena lørdag 6. juli klokken. 12.30 til 18.15 og søndag 7. juli klokken 11 til 15.

Divisionsholdene FC Nykøbing, Næstved Boldklub og HB Køge samt de tyske hold VfB Lübeck, der i den forgangne sæson sluttede på en 2. plads i Regionalliga nord (den fjerdebedste tyske række) samt SV Todesfelde og SV Eichede kæmper i to puljer frem mod finalen søndag 7. juli klokken 14.20.

Der er gratis entre til CM Arena under hele BeltCup-turneringen.


Partnerne bag BeltCup

Bag BeltCup står DBU Lolland-Falster, Femern Belt Development, Guldborgsund Kommune, Business Lolland Falster, Femern A/S, Schleswig-Holsteinischer Fußballverband, udviklingsorganisationen HanseBelt og Baltic Facility Solutions.

På BeltCups hjemmeside www.belt.cup kan du se hele programmet for dagene 5. til 7. juli.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce