cookie-og-privatlivspolitik
Det er blandt andet her på Stationsvej til Tingstedstien/hallen, at borgerne gerne ser en cykelsti.
Det er blandt andet her på Stationsvej til Tingstedstien/hallen, at borgerne gerne ser en cykelsti.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

De vil kæmpe for bedre forhold for cyklister

En række borgere i Øverup og Tingsted har taget kontakt til kommunen med henblik på at øge sikkerheden for cyklisterne i tafikken i området. Offentligt dialogmøde onsdag 27. februar.
23. februar 2019 kl. 08:28 Af Manfred Sørensen

Annonce

Lad os handle før ulykken sker!

Sådan lyder det fra en række borgere i Øverup og Tingsted, der meget gerne ser bedre cykelforhold i og omkring Tingsted.

De er nu gået sammen om at kæmpe for flere forbedringer for cyklisterne i området - blandt andet en cykelsti.

Initiativgruppen foreslår blandt andet en cykelsti i 80 km-zonen fra Øverup til Nordbyskolen, en cykelsti fra Tingsted til Tingstedstien/hallen, stiplede linier på Trættevejen i Øverup og Stationsvej samt Tingbakken i Tingsted og vejbump ved indgangen til Tingsted og flere steder på Trættevejen.

- Trafikken er tiltaget i vores by og farten er for høj. Vores børn kan derfor ikke komme sikkert på cykel til og fra skole, lyder det fra de bekymrede familier, der har arrangeret et dialogmøde onsdag 27. februar klokken 19 i Tingsted Foreningshus.

Her vil Guldborgsund Kommune Park & Vej være repræsenteret og informere om forskellige muligheder.

Her kan man også komme med forslag og ønsker og initiativtagerne håber naturligvis derfor på, at der er stor opbakning og fremmøde til mødet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce