cookie-og-privatlivspolitik
Der er stadig fire point at spille om i HTH Ligaen, og det skal blive spændende at følge hvor mange af disse Jakob Larsen og hans piger er i stand til at nuppe.
Der er stadig fire point at spille om i HTH Ligaen, og det skal blive spændende at følge hvor mange af disse Jakob Larsen og hans piger er i stand til at nuppe.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen

Der er fire vigtige point på højkant

Sejr i Randers. Nu gælder det København Håndbold på onsdag og ugen efter Herning-Ikast.
05. marts 2019 kl. 08:45 Af Manfred Sørensen

Annonce

Efter de to nederlag i HTH Ligaen til Team Esbjerg og Odense HC på henholdsvis 42-27 og 19-25 kom NFH heldigvis pointmæssigt op på hesten igen, da holdet torsdag i sidste uge gæstede Randers HK.

Selv om randrusianerne, der forøvrigt trænes af NFH's tidligere mestertræner, Niels Agesen, har skuffet fælt i sæsonen og udspillet deres rolle hvad angår en top 8-placering og dermed deltagelse i slutspillet, var man fra NFH's side ikke helt tryg ved mødet, eftersom Randers trods alt havde vundet sine sidste tre hjemmekampe over Viborg, Skanderborg og Silkeborg-Voel KFUM.

Men det gik rimeligt smertefrit med at besejre kronjyderne foran "blot" 724 tilskuere i i den traditionsrige håndboldhal, Arena Randers. Hjemmeholdet fulgte således godt nok med til 6-7 og var da også stadig tæt på ved pausen ved stillingen 13-15.

Men i de sidste 30 minutter satte NFH med en stærk dynamo i Kristina "Mulle" Kristiansen hurtigt tingene på plads og via 14-20 og 16-24 blev det til slutcifrene 23-31 til de gule.

For NFH har Randers HK efterhånden udviklet sig til en slags ønskemodstander. Således er det nemlig sjette gang i træk, at NFH besejrer kronjyderne.

Topscorere var Lærke Nolsøe Pedersen med syv mål, mens Emelie Westberg, Sofie Amalie Olsen, Kristina "Mulle" Kristiansen og dione Housheer elle scorede fire gange.

De to point betyder, at NFH igen har indtaget fjerdepladsen her, hvor der resterer to runder.


"Slaget om Østdanmark"

NFH mangler at møde København Håndbold i det, der kaldes "Slaget om Østdanmark", I Power Arena på onsdag 6. marts og ugen efter en udekamp mod Herning/Ikast. To mega vanskelige opgaver for de gule.

Skulle det blive til fire point for NFH havner holdet på tredjepladsen bag Odense HC og Team Esbjerg og får et point med til DM-slutspillet.

Det gør falstringerne også, selv om de skulle tabe til København, men dereefter vinder den sidste kamp i Ikast, idet NFH så slutter som nummer fire.

I DM-slutspillet parres vinderen af grundspillet, Odense HC med nummer fire, fem og otte, hvilket p.t. er NFH, Herning/Ikast og TTH Holstebro.

I den anden gruppe mødes nummer to, tre, seks og syv, hvilket p.t. er Team Esbjerg, København, Aarhus United og Viborg.

I søndags spillede NFH det første kvartfinaleopgør i EHF-Cup'en mod Viborg Arena Næstved og tabte med hele 28-20. Det bliver der svært at rette op på, når der er returkamp på lørdag i Viborg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce