cookie-og-privatlivspolitik
Big Dancers fra Spanien, kan opleves til Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Nykøbing F 19. august.
Big Dancers fra Spanien, kan opleves til Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Nykøbing F 19. august.
Foto: Masken

Ugeavisen

Der venter publikum mange gode oplevelser

Glæd dig til Teatret Maskens egenproduktioner; "Himlen kalder Jorden", "Den Første Gang" og "Ejegod krøniker".
25. juni 2019 kl. 09:47 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Teatret Masken er klar til at byde velkommen til vores 41. sæson, med mange gode oplevelser. Oplevelser der præsenteres lige foran dig og med dig, her og nu - oplevelser om livet, som det former sig - forunderligt, ubærligt, fortvivlet og vidunderligt. Oplevelser der varer længere end selve forestillingen.

Der er især tre oplevelser der kræver særlig opmærksom og det er Teatret Maskens egenproduktioner; "Himlen kalder Jorden", "Den Første Gang" og "Ejegod krøniker".

"Himlen kalder Jorden" er en børne- og familieforestilling, der bliver til i samarbejde med Teater Hund, København og NørregadeTeatret, Maribo.  Jens lever sit ensomme voksenliv med livrem og seler, redningsvest og faldskærm. Han savner nogen der tager sig af ham. Han savner sin mor og far. Jens' forældre sender en svale ned på Jorden for at hente Jens til Himlen, hvor de tager ham ud på en overraskende rejse. Forestillingen spiller på Teatret Masken fra 16. november til 13. december.

"Den Første Gang" er en ungdoms- og voksenforestilling, hvor manuskriptet er skrevet med inspiration hentet direkte fra de unge selv. Forestillingen er især for unge i 7. klasse og op og spiller fra 29. februar - 20. marts. Guldborgsund Kommune køber billetter til alle skoleelever i 7., 8., 9. og 10. klasse til denne forestilling.

Den sidste oplevelse du ikke må gå glip af er "Ejegod krøniker", en vandreforestilling der foregår på Nørrebro i Nykøbing F. Forestillingen spiller tirsdage og torsdage fra 26. maj - 18. juni.

Igen i år vil man kunne opleve spektakulære gadeteaterforestillinger, når teatret afholder Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Marielyst og Nykøbing F. med gøgl og performance fra hele verden, fra 18.- 24. august.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce