cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver fyldt på Torvet, når der i tre dage er dømt NFH Festival med blandt RadioSydhavsøernes livekoncert onsdag.
Der bliver fyldt på Torvet, når der i tre dage er dømt NFH Festival med blandt RadioSydhavsøernes livekoncert onsdag.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Det er på onsdag - det går løs!

Blandet buket af navne til NFH Festival, der skydes igang på onsdag. Glæd dig til tre gode dage - fyldt med gode koncertoplevelser. Løjerne begynder med den store radiokoncert og slutter med Lars Hansen og Burgermeisters.
27. juli 2018 kl. 12:46 Af Manfred Sørensen

Annonce

Så er nedtællingen til dette års NFH Festival for alvor startet.

Allerede på onsdag 1. august lyder startskuddet til den tre-trinsraket, som vores lokale håndboldklub er klar til at fyre af på den store scene på Torvet.

Det hele åbnes her med brag.

I samarbejde med RadioSydhavsøerne er nogle helt store navne hyret - Bro, Jeppe loftager, Pauline, Zididada, Djämes Braun, Pastell, Basedboys og som rosinen i pølseenden - Kato. Det hele selvfølgelig gratis, lige som de to andre dage.

Og hvad bydes der så på torsdag 2. august og fredag 3. august?

Her kan det måske lidt mere modent publikum så glæde sig til en gammel rotte i faget, trubaduren Lars Lilholt og hans band.

Og det bliver sikkert alt andet end kedeligt. Det ved de mange, der har set og hørt trubaduren fra Nordjylland ved tidligere live-koncerter på vore kanter.

Fredag slutter det hele så med Lars Hansen og Burgermeisters, der nok ikke kræver så megen præsentation...

Og dog, for her i avisen vil vi fortælle lidt mere om de enkelte navne, der i tre dage vil indtage Nykøbing F. og Torvet.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce