cookie-og-privatlivspolitik
Dagen byder på et væld af aktiviteter for alle aldre i smukke rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri.
Dagen byder på et væld af aktiviteter for alle aldre i smukke rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri.
Foto: Krenkerup

Ugeavisen

Det gamle gode håndværk skal hyldes på Krenkerup

Krenkerup inviterer til høstfest med spændende aktiviteter.
14. august 2018 kl. 12:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Krenkerup inviterer igen i år til en hyggelig og fornøjelig høstfest - denne gang lørdag 25. august fra klokken 10 til 17 i smukke omgivelser ved Krenkerup Gods og Bryggeri.

Igen i år er entré og parkering gratis, og som noget nyt i år afholdes der Høstgudstjeneste i noget utraditionelle rammer.

. Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde.

Til Krenkerup Høstfest kan man således møde blandt andre smeden, væveren, naveren og børstenbinderen, og alle kan opleve hvordan der blev arbejdet i marken i gamle dage. Dagen igennem er der aktiviteter for alle aldre; klappedyr, fåreklipning, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet.

En række lokale fødevareproducenter og forhandlere deltager også i Høstfesten og inviterer til marked i og omkring den gamle hestestald.

Årets høstfest byder både på velkendte aktiviteter fra de tidligere år, men en hel del nyheder præger også programmet. Blandt andet tages godsets flotte gamle halmlade for første gang i brug, og danner rammen om en ganske særlig høstgudstjeneste. Efter gudstjenesten tager Lau Leerskov, der er auktionarius over, og styrer slaget, når der afholdes auktion til fordel for julehjælp til børn i Radsted Sogn.

En anden af årets nyheder er en polo-demonstration fra klokken 14 til 16 på Danmarks første og eneste full-size polobane. Der bliver samtidig mulighed for at prøve kræfter med sporten under kyndig vejledning af en af Englands bedste poloinstruktører, Andrew Murray, som har arbejdet med de største polospillere i verden og deres heste.

En række lokale restauratører sælger mad på dagen, mens Krenkerup Bryggeri sørger for salg af drikkevarer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce