cookie-og-privatlivspolitik
I sidste uge var der fuld gang i renoveringen af lokalerne, der tidligere husede Flamez. Fredag 10. maj åbner Dhaba efter flytningen fra Slotsgade.
I sidste uge var der fuld gang i renoveringen af lokalerne, der tidligere husede Flamez. Fredag 10. maj åbner Dhaba efter flytningen fra Slotsgade.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Dhaba rykker ind på Torvet

I det tidligere Flamez på Torvet i Nykøbing åbner Dhaba i en ny version fredag 10. maj. Kig forbi til smagsprøver. Konceptet med afkrydsning på menukort fortsætter.
29. april 2019 kl. 10:21 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Da Safi for nogle år siden åbnede Dhaba i Slotsgade i Nykøbing, havde han ikke turdet drømme om, at restauranten, der serverer indisk mad, fik så stor succes.

Men det gjorde den, og nu tager han springet og rykker den til de rustikke lokaler, der tidligere husede Flamez på Torvet.

Her slås dørene op til den første dag fredag 10. maj klokken 16, hvor der vil blive serveret lidt smagsprøver.


Tandoori-ovn til naanbrød

- En af de ting vi glæder os til at få i gang er udendørs serveringen. Vi får en Tandoori-ovn, hvori vi løbende vil bage naanbrød. Og ellers kører vi videre med det samme menukort, hvor man sætter krydser og bestiller små retter til hele bordet, fortæller Safi, der netop er kommet hjem fra Indien, hvor han har købt ind til den nye restaurant.


Tre vigtige ting

Han fortsætter:

- Der er tre ting, der er omdrejningspunktet eller inspitationen for mig: Krydderier - det er sjælen i en ret, en tandoori-ovn - der er hjertet i køkkenet, og så "bollywood" billeder, der også vil komme op og hænge i restauranten. Og så skal vi selvfølgelig også have Ghandi citater på væggene. Dem er vi kendte for.

Personalet rykker med fra den "gamle" restaurant, og det er muligt, der bliver brug for flere tjenere, da der jo nu også er udendørs servering.

Du finder også Dhaba restauranter i Køge, København NV, Næstved, Ringsted, Vordingborg og Slagelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce