cookie-og-privatlivspolitik
Nikolaj Friederichsen glæder sig til at få lidt mere plads at boltre sig på.
Nikolaj Friederichsen glæder sig til at få lidt mere plads at boltre sig på.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Dissing dobbelt så stor

Tøjforretningen for mænd flytter fra Østergågade til det tidligere Sportmaster i Jernbanegade og får dermed mere plads til varerne.
24. april 2019 kl. 08:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nikolaj Friederichsen har ekstra travlt i øjeblikket.

Det ene øjeblik er han i sin forretning Dissing i Østergågade, det næste står han i tomme lokaler i Jernbanegade, hvor der tidligere lå en Sportmaster. Her skal forretningen flytte ind i større omgivelser.

- Vi har fået lidt vokseværk, og har besluttet at flytte til lokalerne, hvor vi får lidt over dobbelt så meget plads, fortæller Nikolaj Friederichsen.

Det er tre et halvt år siden, han etablerede sig i Nykøbing, og nu er tiden moden til at komme lidt videre.

- Vi vækster fortsat og efter tre et halvt år synes jeg, at vi kan tillade os at udvide. Der er rigtig hyggeligt i butikken nu, men der er ikke så meget plads for kunderne til at komme rundt, og heller ikke for os, når vi skal vejlede kunderne, forklarer Nikolaj Friederichsen beslutningen.

Han fortæller også, at han nu får mulighed for at brande de nuværende mærker yderligere, og at der også kommer nye til blandt andet Hugo Boss og Tommy Hilfiger.

Der er ikke fastsat en åbningsdato, men det bliver lige i slutningen af denne måned eller i begyndelsen af maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce