cookie-og-privatlivspolitik
En donatiion fra Jysk har bragt glæde hos Kirkens Korshær i Nykøbing, hvor der deles ud af blandt andet liggeunderlag, soveposer, håndklæder med mere.
En donatiion fra Jysk har bragt glæde hos Kirkens Korshær i Nykøbing, hvor der deles ud af blandt andet liggeunderlag, soveposer, håndklæder med mere.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Donation skaber varme

1.000 soveposer er landet i Kirkens Korshærs varmestue. De gør lykke i en kold tid. Det samme gør liggeunderlag, håndklæder, varme huer og meget mere. Håbet er at lave en udekørende varmestue.
26. februar 2019 kl. 10:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

For tredje år i træk støtter Jysk op om Kirkens Korshærs arbejde ved at donere varme fornødenheder til organisationens brugere.

Udover en donation på 1.000 soveposer har Jysk ligeledes doneret liggeunderlag og håndklæder.

En af de byer, hvor de udsatte har mulighed for at få lidt ekstra at varme sig på i denne kolde tid, er Nykøbing F.


Taknemmelig for donation

- I Nykøbing møder vi mange mennesker, der har det svært i livet. Vi møder også en del hjemløse, der overnatter i skoven eller i bymidten. Der er det afgørende, at vi har mulighed for at give dem en ny varm sovepose. Vi er derfor meget taknemmelige for donationen, fortæller Maria Mistarz Benzon, leder af Kirkens Korshærs sociale arbejde på Lolland og Falster og leder af Kirkens Korshærs varmestue på Jernbanegade i Nykøbing.

Hun fortsætter:

- Lige for tiden er vi rigtig glade for at modtage strikkede strømper, vanter, huer, lange underbukser - og andet der kan holde kroppen varm.


Udekørende varmestue

Maria fortæller, at man i Kirkens Korshær forsøger at arbejde sig hen imod muligheden for at etablere en udekørende varmestue, så personalet kan køre ud at møde folk, hvor de er.

- Det er der brug for. Der er mennesker, der har brug for hjælp mange steder, og som ikke har råd til en busbillet eller som måske ikke har overskuddet til at besøge varmestuen for at få hjælp der. Så vi ønsker os hjælp til at kunne købe en bil, så vi kan komme rundt. Men derudover er det også planen, at vi snart vil åbne en ny varmestue her i Nykøbing - hvor kan jeg ikke afsløre endnu, smiler hun.


Tak til frivillige

Samtidig sender hun en stor tak til alle de frivillige, der giver en hånd med i arbejdet for at hjælpe andre.

Hvis du har lyst til at støtte Kirkens Korshær kan du læse mere på www.Kirkenskorshaer.dk/stot, men der er også mulighed for at støtte de lokalt på mobilepay 15881.

Husk du kan trække beløbet fra i Skat.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce