cookie-og-privatlivspolitik
Flemming (foto) og hans kone Dorthe er i gang med deres første sæson på Marielyst Ny Camping.
Flemming (foto) og hans kone Dorthe er i gang med deres første sæson på Marielyst Ny Camping.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Dorthe og Flemming har haft en rigtig god start

Der er et nyt par bag Marielyst Ny Camping, og de melder om en god start på den 1. sæson. Til sankt hans er der arrangeret fællesspisning.
19. juni 2018 kl. 09:45 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I november sidste år overtog parret Dorthe Høglund og Flemming Johansen Marielyst Ny Camping på Sildestrup Øvej. Og valget om at kaste sig ud i sådan et projekt, har parret absolut ikke fortrudt.

- Vi har knoklet for at få pladsen op at stå, men hvor har det bare været en fantastisk oplevelse. Det er jo vores første egentlige sæson nu - det første forår og sommer. Og vi har jo både oplevet meget regn, sne og nu højsommer i maj. Vi nyder, at livet rigtig er rykket ind på pladsen, og her er masser af glade mennesker i feriestemning, fortæller Dorthe Høglund, der tilføjer, at parret oprindeligt kommer fra Skovlunde.Da de øjnede muligheden for at overtage pladsen, var de ikke i tvivl.

- Det er jo en anden måde at arbejde på, hvor ens arbejde og hobby smelter sammen. Og her hen over sommeren vil vi arrangere forskellige tiltag - ikke mindst for børnene, som i rigt omfang benytter vores børnevenlige faciliteter. Frem til 19. august er der hver søndag kræmmermarked foran pladsen, og i flere af ferieugerne kører vores lille tog Futte på pladsen, smiler Dorthe.

Til sankt hans arrangeres der fællesspisning med paella på menuen - også fra gæster, der ikke bor på pladsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce