cookie-og-privatlivspolitik
Indehaveren Sabor Stanikzai drømmer allerede om at flytte længere ind mod centrum og udvide. Her ses Abdullah Hussein, der er ansat i All Phone Repair i Jernbanegade.
Indehaveren Sabor Stanikzai drømmer allerede om at flytte længere ind mod centrum og udvide. Her ses Abdullah Hussein, der er ansat i All Phone Repair i Jernbanegade.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Driftig ejer bag nyåbnet All Phone Repair

Allerede inden forretningen for alvor er kommer i gang, drømmer Sabor Stanikzai om at udvide.
13. august 2018 kl. 12:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Han har åbnet forretninger i Kalundborg, Ringsted og Nykøbing Sjælland. Og nu er turen kommet til Nykøbing F. for Sabor Stanikzai og hans All Phone Repair.

Det skete lige så stille i begyndelsen af juli, men det er først her fra august, at forretningen for alvor er kommet op at køre.

Som navnet siger, så kan man få repareret sin mobiltelefon i forretningen i Jernbanegade 30. Men det er kun en lille del af firmaet ekspertise.

- Vi reparerer alle slags mobiltelefoner. Alle modeller. Men vi tager os også af I-pads, tablets, og computere. Vi siger ikke nej til noget som helst, fortæller Sabor Stanikzai i telefonen fra Schweiz, hvor han og familien i øjeblikket er på ferie. Imens passer Abdullah Hussein forretningen i Jernbanegade.

Sabor Stanikzai stammer oprindeligt fra Afghanistan, men kom til Danmark i 2000. Og der gik ikke lang tid, før han havde skaffet sig arbejde.

- Jeg har haft selvstændige forretninger siden 2003 i forskellige brancher. Og i 2012 startede min lillebror og jeg firmaet Easy Phone Repair i Jylland. I løbet af kort tid åbnede vi forretninger i Haderslev, Åbenrå, Varde, Esbjerg, Århus og Aalborg, fortæller Sabor Stanikzai. Nu har jeg så fået lyst til at åbne forretninger på Sjælland. Ud over Kalundborg, Ringsted og de to Nykøbinger regner jeg med, at jeg snart også åbner i Næstved. Jeg har også en forretning i Flensborg, og så venter det svenske marked. Min lillebror og jeg hjælper fortsat hinanden, og vi vil meget gerne være store på markedet, tilføjer Sabor Stanikzai.

Simple reparationer klares fra butikken i Jernbanegade. Og det er firmaets mål, at den slags højest må tage 30 til 35 minutter.

Ved større og mere komplicerede reparationer ordnes de i Kalundborg, hvor All Phone Repair har flere eksperter ansat. Og så må kunderne væbne sig lidt med tålmodighed.


Køber også brugt

All Phone Repair nøjes ikke kun med at reparere de elektroniske varer.

- Vi køber også brugte telefoner, computere med mere - sætter dem i stand og videresælger dem så med garanti. Så vi har rigtig godt gang i firmaerne, lyder det fra Sabor Stanikzai.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce