cookie-og-privatlivspolitik
Her ses de søde sommerpiger Julie og Kezia i fuld sving med udeserveringen på Ritz, hvor indehaverne melder om en fantastisk sommer, hvor specielt retten Smagen af Lolland-Falster har hittet.
Her ses de søde sommerpiger Julie og Kezia i fuld sving med udeserveringen på Ritz, hvor indehaverne melder om en fantastisk sommer, hvor specielt retten Smagen af Lolland-Falster har hittet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

En forrygende første sommer

Det er blandt andet det helt formidable sommervejr, der har resulteret i, at parret, og indehaverne af Ritz, Bekir Justin Coban og Sadie Christiansen ikke kan få armene ned over restaurantens første sommer.
01. august 2018 kl. 12:11 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Glade og sultne sommergæster i massevis har hver dag taget plads både ude og inde hos Ritz på Torvet i Nykøbing - rigtig mange endda.

- Det er en skøn sommer, og den første del her er gået over alt forventning. Vi har haft rigitg mange glade gæster igennem - både lokale, turister - men faktsik også en del fra oplandet som for eksempel Nakskov og Vordingborg, fortæller Sadie Christiansen.

Ud over bordene lige ude foran restauranten, er der også arrangeret et lille Ritz-område på Torvet, hvor der står en vogn, hvorfra der blandt andet serveres kølige drikke og lidt let at spise.

- Vi ville også gerne give vores gæster muligheden for lidt hurtigt og let at spise - og herfra serveres blandt andet fish and chips og nogle lækre cocktails. På den måde kan vi ramme bredt alt efter, hvad gæsterne har lyst til, tilføjer hun.

Sadie lover at være klar med nogle gode festival-cocktails til gode priser i de kommende dage.

Og skulle sulten melde sig, nævner hun retten Smagen af Lolland-Falster, som er blevet meget populær.

- Hertil har vi sammensat et tapasinspireret måltid med syv små lækre retter - og ALT er lavet af lokale råvarer - det er virkelig noget, vores gæster sætter stor pris på, smiler hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce