cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Mortensen ved sin nye investering - en 25 tons Volvo gravemaskine med alt tænkeligt udstyr.
Thomas Mortensen ved sin nye investering - en 25 tons Volvo gravemaskine med alt tænkeligt udstyr.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Entreprenør har travlt

Thomas Mortensen, Nysted Entreprise aps, har investeret i en ny 25 tons topudstyret gravemaskine fra Volvo.
28. oktober 2019 kl. 09:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der er godt gang i byggeriet, og i Nysted Entreprise aps tror indehaver og direktør Thomas Mortensen på, at det også fortsætter her på vores kanter.

- Så vi har udvidet og moderniseret maskinparken med en ny to tons minigraver og nu er så sent som i sidste uge med en 25 tons Volvo gravemaskine med alt nyt udstyr, fortæller Thomas Mortensen.

Og der er virkelig tale om en gravemaskine, der kan lidt af det hele.

Blandt andet byder svenskeren på indbygget GPS, så man kan grave med centimeters præcision, ligesom den har udstyr til nedrivning af bygninger.

Der er for Thomas Mortensen tale om en investering på langt over to millioner kroner, så den skal naturligvis ikke holde stille. Der gik dog heller ikke mange minutter efter den var leveret på blokvogn, at Thomas og maskinen var på deres første mission hos MSE. Her har man travlt i det nordfalsterske og benytter derfor Thomas Mortensens kapacitet.

Nysted Entreprise har til huse i Nysted by og er en udspringer fra Thomas Mortensens enkeltmands firma, TM Allround Service, som blev startet i 1999. Det er stadig aktivt og kan i år fejre 20-års jubilæum.

- Jeg er alene i firmaet lige pt, da min ældste søn er i lære hos anden entreprenør, men han har arbejdet i firmaet. Jeg håber på han vender tilbage efter endt uddannelse, da der er brug for flere hænder, lyder det fra Thomas Mortensen.

Han har allerede det næste maskine-projekt på tegnebrættet. Han vil nemlig gerne kunne tilbyde kørsel med en 30 tons Volvo dumper.

- Det vil i så fald kaste en arbejdsplads mere af sig, understreger Thomas Mortensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce