cookie-og-privatlivspolitik
Igen i år går starten til Falster Rundt fra Nykøbing F. Brandmuseum i Vendersgade. Og så er det jo godt at have tanket nogle proteiner inden, som her på billedet fra starten i fjor.
Igen i år går starten til Falster Rundt fra Nykøbing F. Brandmuseum i Vendersgade. Og så er det jo godt at have tanket nogle proteiner inden, som her på billedet fra starten i fjor.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen

Falster Rundt på to hjul

Motionscykelløbet Falster Rundt ruller i år derudad for 12. gang.
15. juli 2019 kl. 09:23 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det traditionsrige motionscykelløb Falster Rundt udspiller sig i år for 12. gang, og det bliver søndag 4. august, at både hurtige racercykelryttere og motionscyklister med noget lavere tempo får lov at køre øen tynd.

Løbet byder på tre ruter: en på 142 kilometer ad asfalterede veje, primært rettet mod dem på racercykler, en på 112 kilometer og endelig familieruten "Kyst til kyst" på 40 kilometer. Alle tre ruter har start og slut ved Brandmuseet i Nykøbing, hvor frivillige fra Sundgruppen også står klar med øl, vand og grillpølser efter løbet.

Desuden står 30 frivillige klar med lidt at spise og drikke på de i alt seks bemandede depoter på ruten. Starten går mellem klokken 9 og 10, og sidste år deltog 470 cyklister.

Birgitt Bjerre fra Sundgruppen melder om stor interesse allerede, og hun forklarer desuden, at styregruppen har valgt at lukke for tilmeldingen, når deltagerantallet rammer 500.

Det koster 175 kroner at cykle med på de to lange ruter og 110 kroner for en plads på den korte rute, og interesserede kan finde yderligere information på www.falsterrundt.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce