cookie-og-privatlivspolitik
At bandet Viva er alt andet en kedelig kan man opleve lørdag på Kulturfabrikken.
At bandet Viva er alt andet en kedelig kan man opleve lørdag på Kulturfabrikken.
Foto: Presse

Ugeavisen

Familiekoncert med bandet Viva

Årets sidste familiekoncert på Culthus.
25. oktober 2018 kl. 08:43 Af Manfred Sørensen

Annonce

Culthus byder på årets sidste familiekoncert lørdag 27. oktober på Kulturfabrikken.

Familiekoncerter er professionel musik, der  bliver spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie, og den vejledende aldersgruppe er fire til ni år. Familiekoncerterne er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Culthus. Viva tager publikum på besøg på to caribiske øer ved hjælp af en magisk rejsesang. Her bor børnene Maria og Emilio. Deres hverdag er fyldt med musik, rytmer og sjove sange, og der lægges op til at danse, synge, klappe og feste med Maria og Emilio og give den gas til en trommesang af Emilios oldefar. Musikken består af cha cha cha, bolero, son og salsa.

Døren åbnes klokken 13.30 og efter koncerten står erfarne instruktører fra Falster Klatreklub klar til at hjælpe med at komme op i højderne i boulderingrummet. På billedfabrikken står maling, staffeli, pen og papir klar til brug. Dagen slutter klokken 17.

Billet via culthus.dk eller indgangen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce