cookie-og-privatlivspolitik
Fredag kan man deltage i Les Po'Boys' festlige Mardi Gras-parade af New Orleans'k støbning gennem Nykøbing F.
Fredag kan man deltage i Les Po'Boys' festlige Mardi Gras-parade af New Orleans'k støbning gennem Nykøbing F.
Foto: Presse

Ugeavisen Guldborgsund

Farverig teaterramasjang i gaderne

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival startede i søndags.
19. august 2019 kl. 13:32 Af Manfred Sørensen

Annonce

Gigantiske marionetdukker, der danser ned af gaden, mekanisk virtual reality-teater og en bæredygtig gadeparade.

Alt det, og meget mere, kan opleves gratis under Danmarks Internationale Gadeteaterfestival, der fra og med i søndags har indtaget Nykøbing F. og Marielyst.

Det er tredje år i træk at gader, pladser, torve og stræder er forvandlet til festlige teaterscener, og bag det hele står Guldborgsund Kommune, Vores Nykøbing, Teatret Masken, Teaterforeningen Guldborgsund og Nykøbing Falster Turistforening i tæt samarbejde med holdet bag Danmarks Internationale Gadeteaterfestival.

Festivalen fortsætter tirsdag med forestillingen Camping Royal med teatergruppen Corpus fra Canada.

Et satirisk og skørt eventyr for hele familien. To dronninger begiver sig ud fra deres slotte og tronsale for at besøge... en campingplads? Langt væk fra deres sædvanlige pomp og pragt skal de nu klare sig selv. Helt uden tjenestefolk må de pludselig overkomme udfordringerne, der følger med et simpelt liv. Se med når dronningerne fanger fisk, overlever i naturen og forsøger at gøre de beskedne omgivelser en smule mere royale.

Onsdag byder på et glædeligt gensyn med forestillingen La Grande Phrase, der sidste år spillede på Marielyst Torv.

En gruppe dansere i ballondragter gør Slotsbryggen usikker fra klokken 19 til 19.45 og trækker en bølge af latter i deres kølvand.

Fredag kan man deltage i Les Po'Boys' festlige Mardi Gras-parade af New Orleans'k støbning gennem Nykøbing F. Kom og find et passende kostume og lær et par lækre dansetrin på Teatret Masken fra klokken 13 til 16 og deltag herefter i optoget op ad gågaden fra 16 til 16.40. Med et fransk brassband i front bliver det funky og swingende.

Endelig kan man lørdag kombinere deltagelse i Colour Run med oplevelsen af stærk, sensuel og lidenskabelig akrobatik, når Duo Laos klokken. 10.30 og igen kl. 12 mixer tango, comedy og latinamerikansk rock'n'ballet i en historie om at finde sig selv. Det foregår Jernbanegade 19-21 i Nykøbing F.

Se hele programmet på https://www.gadeteaterfestival.dk/nykobingfalster.htmlKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce