cookie-og-privatlivspolitik
Vegvisirs spændende program strækker sig over fire dage, og arrangørerne garanterer, at der bliver meget at kigge på for store som små.
Vegvisirs spændende program strækker sig over fire dage, og arrangørerne garanterer, at der bliver meget at kigge på for store som små.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Fest til vands og til lands

Kapsejladsen Vegvisir Race kommer i denne uge endnu engang til Nykøbing.
12. august 2019 kl. 08:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I denne uge gælder det endnu engang Vegvisir Race, den årlige kapsejladstradition med start i Nykøbing, der bare har vokset sig større og større siden første udgave i 2017.

Selve kapsejladsen begynder, for doublehand-sejlernes vedkommende, torsdag klokken 18, men allerede onsdag aften er der musik fra klokken 17.30 til 19.30 ved Vikingebroen, efterfulgt af et af de stemningsfyldte "syng solen ned"-arrangementer på Slotsbryggen klokken 20. Singlehand-sejlerne sendes af sted om fredagen, også klokken 18.

Ud over sejlads byder arrangementet, der strækker sig til og med lørdag og er et samarbejde mellem fem lokale sejlklubber, Guldborgsund Kommune og firmaet Shorthand ECM, blandt andet på stande, kunstworkshop, stand up-paddling og den dansk-tyske ungdomssejlads "Vegvisir Youth Race 2019".

Undervejs passerer sejlerne desuden Guldborgbroen, og det markeres i lystbådehavnen på Lollandssiden torsdag og fredag, begge dage fra klokken 18.30 til 21.30, med blandt andet med spillemænd, kanonsalut og boder.

Ruterne fører også sejlerne til farvandet ud for Stubbekøbing, hvor der vil være ekstra liv på havnen fra klokken 17 torsdag og fredag.

Det fulde program ses på guldborgsund.dk/da/Borger/KULTUR_IDRAET_OPLEVELSER/Vegvisir_Race, og vegvisirrace.com giver yderligere informationer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce