cookie-og-privatlivspolitik
En siddende Henriks Keis i det åbne værksted omgivet af en del af staben i Østergågade-forretningen - fra venstre guldsmedene Mia og Boyan samt hustruen Rikke.
En siddende Henriks Keis i det åbne værksted omgivet af en del af staben i Østergågade-forretningen - fra venstre guldsmedene Mia og Boyan samt hustruen Rikke.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen

Fødselsdag hos Keis Guld & Sølv

En af landets flotteste guldsmedebutikker med åbent værksted fylder 10 år er klar med fødselsdagssalg.
28. august 2018 kl. 10:45 Af Manfred Sørensen

Annonce

- Vi kan alt, undtagen at sige nej!

Sådan lyder mottoet hos guldsmed Henrik Keis og hans stab i Keis Guld & Sølv i Østergågade, der i denne uge kan fejre 10-års fødselsdag.

Henrik overtog tilbage i 2008 lokalerne i Østergåde, hvor der i mere end 100 år har været guldsmed og senest Chris.

For tre år siden overtog Keis Guld & Sølv så lokalerne på den anden side af vejen, der havde huset Johannes Clausen. Efter en gennemgående ombygning og omfattende renovering kunne Henrik og hustruen Rikke så slå dørene op til en af landets flotteste guldsmedeforretninger, der udover en stor butik også huser et åbent værksted.

- Vi er meget glade for den måde vi har indrettet det hele på og kunderne kan se ind i værkstedet. Det giver os god mulighed for at kunne vise guldsmedfaget frem. Vi kan se, at folk - ikke minds turisterne - stopper op i gaden og lægger mærke til de arbejdende guldsmede, fortæller Henrik, der sammen med sine ansatte har rigtig meget at se til.

- Det gælder både for fremstilling af smykker og reparationer. Og vi vil meget gerne involvere vore kunder i processen og give dem en oplevelse, når de for eksempel skal have lavet et håndlavet smykke, understreger han.

Henrik er guldsmed med stort G. Han sidder selv med på værkstedet og har dermed et øje på alle processer. Tilsammen har Henrik, svendene og eleverne rigtig mange års erfaring, som sikrer en meget stor kompetence, mens Rikke sammen to andre ansatte styrer "begivenhederne" i selve butikken.

Her kan man finde lækre smykker fra udvalgte leverandører. Blandt andet har man fået forhandlingen af brandet Dulong.

- Det er vi glade for. Dulong er helt klart i den høje ende i Danmark som Lynggaard og Georg Jensen. Dulong er lykkedes med det, det gælder både for designet og kvaliteten, lyder det fra Henrik.

Dulong-smykkerne kan man selvføllgelig altid få sig et kig på. For eksempel på fredag og lørdag, hvor 10-års fødselsdagen markeres med blandet et fødselsdagssalg. Her er der store rabatter at hente på en lang række attraktive produkter. Se annoncen andetssteds her i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce