cookie-og-privatlivspolitik
Nu er Flemming Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021. Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum.
Foto: Flemming Krøll

Ugeavisen Guldborgsund

Fra kokkeelev til revydirektør

4 . februar begynder foredragssæsonen på Højskolen Marielyst med Flemming Krøll, der efter sin exit som revydirektør i Nykøbing har skruet et spændende foredrag sammen.
09. januar 2019 kl. 11:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Selv om Flemming Krøll ikke længere er førstemand på Nykøbing Falster Revyen, ligger han ikke på den lade side.

Mandag 4. februar klokken 19.30 har han sagt ja til at åbne foredragssæsonen på Højskolen Marielyst og give fortællingen om sin vej fra kokkeelev til revydirektør.

Han blev landskendt som visesanger i 1973, da han i monopolfjernsynets dage optrådte i det populære program "Musikalske venner". Det var dengang, at der cirka var 2 millioner seere til alle DR's underholdningsprogrammer. Året efter udkom hans første LP og siden er det blevet til 16 LP/CD'er.

Visesangen førte ham til revyen og siden sommeren 1979 har han lavet revy forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde otte meget succesfulde år. I 1995 søgte han nye græsgange i Svendborg, men efter fire år i det fynske, vendte han tilbage til Nykøbing og har stået i spidsen for 20 sæsoner.

Nu er Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021. Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn m. skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wc-kumme-knopper.

Aftenen med Flemming Krøll er årets første i rækken af højskolen og LOF's fælles arrangementer med indledende middag på højskolen.

Billetter kan købes på www.hsmarielyst.dk og hos LOF i Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce