cookie-og-privatlivspolitik
Igennem årene har Theresa Bemah Zaremba  stille og roligt fået bygget en god salon op.
Igennem årene har Theresa Bemah Zaremba stille og roligt fået bygget en god salon op.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Frisør Tess kan fejre fem års jubilæum

Frisørarbejde både efter danske også afrikanske traditioner på Gaabensevej.
21. marts 2019 kl. 08:28 Af Manfred Sørensen

Annonce

På Gaabensevej i Nykøbing ligger frisørsalonen Frisør Tess, og inden længe kan frisør Theresa Bemah Zaremba fejre salonens fem års jubilæum.

Igennem årene har hun stille og roligt fået bygget en god salon op, hvor hun tilbyder frisørarbejde både efter danske men også afrikanske traditioner. Inden hun kom til Danmark for godt 20 år siden, havde hun egen salon i Ghana.

Flere af hendes kunder kommer også udenbys fra, da hun er kendt for sit håndværk inden for afrohår, cornrows, dreadlocks, påsætning af kunstigt hår med mere.

Hun serverer altid gerne en kop kaffe eller the, og får sig gerne en lille snak om løst og fast. Fra 25. marts til 20. april er Theresa klar med et ekstra godt klippetilbud - se mere i annoncen i Ugeavisen i næste uge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce