cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Christensen spiller bonden Jens - i en rolle som han har høstet roser for i 2018. Her i blandt flere priser.
Jesper Christensen spiller bonden Jens - i en rolle som han har høstet roser for i 2018. Her i blandt flere priser.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Gensyn med "de gamle" i biografen på bryggen

Torsdag er der premiere på to film.
09. januar 2019 kl. 18:15 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Efter en meget travl jul, hvor gæsterne i Nordisk Film Biografer i stor stil valgte at lade sig underholde af Anders Matthesens nyeste film Ternet Ninja, starter biografen det nye år op med to nye filmpremierer.

Torsdag 10.  januar bliver der premierer på to film der hver har en "grand old man" i hovedrollen. I filmen Før Frosten, der er Michael Noers femte film, spiller Jesper Christensen, i 1850'ernes Danmark, den gamle bonde, Jens, der sammen med sin familie står overfor en hård vinter. Han går med til at gifte sin datter til naboens søn men bliver snart opsøgt af en rig storbonde, der ønsker at købe hans land. Jens ser denne mulighed for at give hans familie et endnu bedre liv. Det tvinger ham dog til at give afkald på noget af det, han holder allermest af.

En anden "gammel" kending er Clint Eastwood, der er tilbage i filmen The Mule, som han også har instrueret. I filmen følger publikum krigsveteranen Earl Stone, der igennem en lang række handlinger, ender som kurér for det mexikanske narkokartel. Med en forretning på vej på tvangsaktion og et brændende ønske om at kunne forsørge hans familie, eskalerer hans tilværelse til noget han aldrig havde turdet tro på. Hans handlinger sætter ham i DEA agenten Colin Bates' søgelys...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce