cookie-og-privatlivspolitik
Ungdommens Røde Kors har kickstartet en anderledes indsamling - hvor organisationen søger unge, der vil "donere" sig selv som frivillig.
Ungdommens Røde Kors har kickstartet en anderledes indsamling - hvor organisationen søger unge, der vil "donere" sig selv som frivillig.
Foto: Charlotte Quitzau

Ugeavisen Guldborgsund

Gør en god forskel som frivillig!

Danmarks største humanitære ungdomsorganisation vil styrke ungdomsmiljøerne på Lolland og Falster.
18. marts 2019 kl. 08:01 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I en tid hvor flere og flere danske unge får problemer med ensomhed og dårligt selvværd, er der et stort behov for flere sociale indsatser, der tilbyder gode relationer og positive fællesskaber. Derfor har Ungdommens Røde Kors kickstartet en anderledes indsamling - hvor organisationen søger unge, der vil "donere" sig selv som frivillig.

Formand for Ungdommens Røde Kors, Troels Boldt Rømer:

- Det betyder uendelig meget for børn og unge, at de møder en frivillig på nogenlunde samme alder, som er der af ren og skær lyst. Og effekten for den frivillige er lige så stor! I URK oplever vi en kæmpe interesse fra unge, der gerne vil gøre en forskel - og der er brug for dem. For mange unge mangler stærke fællesskaber- og det kan få alvorlige konsekvenser.

Netop behovet for fællesskaber er afsættet for frivilligindsamlingen, hvor Ungdommens Røde Kors lige nu søger unge frivillige på blandt andet Lolland og Falster til en bred vifte af aktiviteter for børn og unge. Det drejer sig om alt fra madklubber til mentorordninger, aktivitetshuse for unge og lokalt bestyrelsesarbejde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce