cookie-og-privatlivspolitik
Indehaver af Madame Butterfly i Nygade ser frem til at få mere tid til sine to børnebørn, når forretningen rykker til sommerlandet.
Indehaver af Madame Butterfly i Nygade ser frem til at få mere tid til sine to børnebørn, når forretningen rykker til sommerlandet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Gør et godt "flytte-køb" i Nygade

31. januar er sidste åbningsdag for Madame Butterfly-forretningen i Nygade.
19. december 2018 kl. 08:18

Annonce

Der er et "til leje"-skilt i vinduet, kaffe på kanden og mange gode "flytte-priser" at hente hos Madame Butterfly i denne tid.

Nu har indehaver Henriette Rohrbeck for alvor startet nedtællingen til flytningen en måneds tid inde i det nye år.

- Min sidste åbningsdag her i Nygade bliver 31. januar, og så satser jeg på at åbne Madame Butterfly på Marielyst igen lørdag 9. februar. Så lige nu rydder jeg op og sælger ud til gode priser, så jeg ikke skal slæbe alt for meget derned, fortæller Henriette Rohrbeck, der tilføjer, at der er ved at blive lagt sidste hånd på en lille systue til Helle, så forretningen kan fortsætte med at tilbyde den service at tilrette tøjet gratis.

Henriette Rohrbeck fortsætter som eneforhandler af de populære mærker Margot, Du Milde, Nü, ISay og Black.

- Det er nu lidt vemodigt at skulle sige farvel til forretningen i Nygade. Og jeg kommer helt sikkert til at savne kundernes mange små hyggebesøg, hvor de lige får en hurtig kop kaffe eller skal låne toilettet, griner Henriette Rohrbeck, som føjer til:

- Jeg håber selvfølgelig at se mange af dem igen i Marielyst-butikken. Jeg lukker ikke Nykøbing butikken af nød. Den kører fint, men jeg har truffet et bevidst valg om, at jeg vil have mere tid til mine to børnebørn. De har fortjent noget "mormor-tid".

I januar håber hun at kunne lancere en ny webshop, hvor det blandt andet skal være muligt at booke en aftale i Madame Butterfly på Marielyst uden for åbningstid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce