cookie-og-privatlivspolitik
Der ventes mange spændende boksekampe, når Nykøbing F. Bokseklub fredag byder indenfor til boksegalla i Nykøbing F. Hallen.
Der ventes mange spændende boksekampe, når Nykøbing F. Bokseklub fredag byder indenfor til boksegalla i Nykøbing F. Hallen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Gong-gongen lyder til boksegalla

Nykøbing F. Bokseklubs traditionsrige stævne finder sted 28. december. En halv snes engelske boksere møder fortrinvis lokale boksere.
27. december 2018 kl. 15:52 Af Manfred Sørensen

Annonce

Igen i år kan Lolland-Falsters mange bokseinteresserede se frem til en omgang boksegalla i Nykøbing F. Hallen mellem jul og nytår.

Nykøbing F. Bokseklub med promotor og træner Poul Anker Rasmussen i spidsen har arbejdet intenst på at stable årets arrangement på benene, der løber af stablen fredag 28. december klokken 19.30.

- Der bliver tale om 10 til 12 kampe og blandt bokserne vil der være 8 til 10 stærke engelske boksere fra London-området, afslører Poul Anker Rasmussen.

De skal blandt andet kæmpe mod en række lokale boksere, heriblandt U19-bokseren Frederik Badentski (væltervægt) og U17 bokseren Jeppe Brandt (let-væltervægt).


Supersværvægt

En anden bokser er 130 kg-bokseren, polsk-iraneren Darius Calka. Han har trænet med siden august og er nu klar til et comeback ved boksegallaen.


Frederik Lundgaard kommer

Et andet spændende navn, og vel nok stævnet største, er DM-mesteren i let-væltervægt Frederik Lundgaard fra Pandrup, der har bokset 130 kampe og forleden blev nummer 3 ved EU-mesterskaberne.

- Ham glæder jeg mig rigtig meget til at se her i Nykøbing, lyder det fra Poul Anker Rasmussen, der også har fået tilsagn fra promotor Mogens Palle. Palle vil på tilskuerrækken dukke op med fem professionelle navne, der skal bokse ved et stort profstævne 18. januar. Det drejer sig om Daniel Heinze, Allan og Sara Mahfoud, Enok Poulsen og Gedser-drengen Oliver Meng. Så hvis man gerne vil have en selfi med disse boksere er det bare om at holde sig til, lyder opfordringen fra den lokale bokseildsjæl

Boksegallaen vil også byde på den første "rigtige" fight med en færøsk bokser. Det drejer sig om Trondur Djurhuus Kjærbæk fra Thorshavn.

- Han har trænet med hos os ad flere gange og nu er det så vidt, at han har fået tilladelsen til at være den første færing i en officiel boksekamp, fortæller Poul Anker Rasmussen.


Flæskesteg inden stævnet

Som altid vil der være røg, damp, højt musik, lysshow og selvfølgelig også labre nummerpiger, ligesom man forud for stævnet kan tilmelde sig en omgang flæsksteg, der serveres klokken 17 i hallen. Det koster 120 kroner og kræver tilmelding.

Selve entréen til boksegallaen er 100 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce