cookie-og-privatlivspolitik
Mette Jerichau er ansat som leder af den nye H&M, der åbner i Støberiet på torsdag.
Mette Jerichau er ansat som leder af den nye H&M, der åbner i Støberiet på torsdag.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

H&M klar til åbning af den nye forretning på torsdag

Den nye butik i et plan byder også på interiørkonceptet H&M Home.
25. juli 2018 kl. 10:13 Af Manfred Sørensen

Annonce

På torsdag åbner H&M den nye butik i Støberiet I Jernbanegade kun god 100 meter fra den nu tidligere adresse. Butikken råder over hele 1.827 kvadratmeter og det er 377 kvadratmeter mere end den gamle butik.

Den nye H&M er i et plan, og den er indrettet i H&M's lækreste og mest moderne butiksdesign. Der er lys og luft og masser af plads til den gode shoppingoplevelse.

Og den gælder ikke alene H&M's normale sortiment med basisvarer og den nyeste mode til både kvinder og mænd, børn og unge.

Butikken i Nykøbing får nemlig en afdeling med interiørkonceptet H&M Home med kollektioner til alle husets rum med gedigent og stilfuldt design til den bedst mulige pris.

- Vi er rigtig glade for vore kunder i Nykøbing Falster, og derfor glæder vi os til at give dem mulighed for at style deres hjem med de trendy og klassiske kvalitetsvarer, man kan finde i vores H&M Home, siger country manager Christel Friis-Mikkelsen.

Bæredygtighed ligger firmaet meget på sinde, og en af målsætningerne er, at alt H&M-tøj i 2030 skal laves af genanvendte eller bæredygtige materialer. For at opnå det mål, skal kunderne hjælpe til. Derfor får man også i den nye butik mulighed for at aflevere brugt tøj og tekstiler året rundt. Til gengæld får man en rabatkupon på 15 procent til sit næste køb.
Butikken åbner klokken 10, og der uddeles vouchers a 100 kroner til de første 100 kunder.
 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce