cookie-og-privatlivspolitik
Per Kristensen, der er varehuschef i Kvickly i Nykøbing, har vundet titlen som Årets Varehuschef i sit distrikt.
Per Kristensen, der er varehuschef i Kvickly i Nykøbing, har vundet titlen som Årets Varehuschef i sit distrikt.
Foto: Privat

Ugeavisen

Hæder: Per er Årets Varehuschef

Per Kristiansen fra Kvickly i Nykøbing udpeget i distriktet København, Sydsjælland og Lolland-Falster. Han blev begavet med et gavekort til personlig forkælelse.
11. december 2018 kl. 10:16 Af Manfred Sørensen

Annonce

Per Kristiansen fra Kvickly i Nykøbing F. er blandt de varehuschefer, der på det årlige seminar er udpeget til Årets Varehuschef i hver af kædens distrikter og blandt de selvstændige brugsforeninger.

Udover Per Kristiansen og Kvickly ved Højbroen, der tilhører distriktet København, Sydsjælland og Lolland-Falster, blev også varehusene i Nexø og Rønne på Bornholm (varehuscheferne Lars Kure og Brian Karlsen), Kalundborg (varehuschef Kirsti Thygesen), Brande (varehuschef Anders Kristensen) og Vestbyen Aalborg (varehuschef Tommy Vestergaard) hyldet.

Årets Varehuschefer belønnes med gavekort til personlig forkælelse.


En høj standard

- Fælles for Årets Varehuschefer er, at de har en meget høj standard i deres butikker, at de er dygtige ledere der går foran og inspirerer medarbejderne, at de skaber stærke resultater og har en flot udvikling, siger kædedirektør Allan Kristoffersen, Kvickly.

På Bornholm er begge varehuschefer, i Rønne og Nexø, som noget usædvanligt blevet kåret.

Det er de blevet, fordi de to, Brian Karlsen og Lars Kure, har formået at arbejde stærkt sammen for at imødekomme den skærpede konkurrence, der er kommet efter, at udenlandske discountkæder har fået lov til at etablere sig på øen.


Årets Varehus i Holte

Som Årets Varehus blev Kvickly Holte kåret, hvor medarbejderne belønnes med 25.000 kroner for flotte resultater, både på regnskab, kundetilfredshed, medarbejdermåling og husets høje daglige standard.

Sidst men ikke mindst vandt varehuset Frugt og Grøntprisen fra Landbrug & Fødevarer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce