cookie-og-privatlivspolitik
I sidste uge var Hanne Baltser forbi redaktionen, hvor hun af Katrine Sabroe Christensen fik overrakt det gyldne gavekort på 2.500 kroner til Vores Nykøbing.

2

Billeder

I sidste uge var Hanne Baltser forbi redaktionen, hvor hun af Katrine Sabroe Christensen fik overrakt det gyldne gavekort på 2.500 kroner til Vores Nykøbing.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Hanne Baltser havde en heldig dag i torsdags

Nogle uger er gået med at indsamle julepynt til Ugeavisens redaktion, og vi er meget glade for de mange fine bidrag, vi har modtaget. Vinderen er nu fundet, og fik overrakt sit gavekort i sidste uge.
22. december 2018 kl. 08:20

Annonce

Huhej hvor er december bare fløjet afsted, og nu er det lige før, at det store slag skal slås omkring julemiddagsbordet og juletræet.

Her på Ugeavisen har vi traditionen tro igen i år været på banen med en stor julekonkurrence.

I år har vi efterlyst julepynt, så vi kunne pynte op på Ugeavisens redaktion. I løbet af nogle uger har vi modtaget rigtig mange fine bidrag.

Vi er meget taknemmelige for at så mange har haft lyst til at deltage.

Så nu er der pyntet op med strikkede nisser, julekugler, klokker, stjerner, kræmmerhuse, hæklede hjerter, engle - og en enkelt gris i strå med en rød sløjfe om halsen.


Hæklerier vandt

Det har været så fint at opleve, at så mange har gjort sig stor umage med det julepynt, der har deltaget i konkurrencen om et gavekort til Vores Nykøbing på 2.500 kroner.

Men en skulle jo være den heldige, og det blev Hanne Baltser fra Nykøbing, der har afleveret nogle fine hæklede hjerter, juletræer med mere.

I sidste uge fik vi så besøg på redaktionen af den heldige vinder, der i telefonen blev meget overrasket - ja nærmest mundlam.


"SÅ fedt!"

- Det er da simpelthen SÅ fedt. Jeg har jo lyst til at hæve armene over hovedet og råbe "yes"! Jeg er godt nok færdig med at købe julegaver, men det er jo ikke så dårligt at have noget ekstra at shoppe for, når udsalget går i gang, lyder det fra en glad Hanne Baltser, der er mor til to store drenge, og blandt andet holdleder for NFCs u17 drenge.

Hanne tilføjer:

- Og mindsanten om ikke jeg skal ud at bowle i eftermiddag. Det kan kun gå godt. Jeg føler mig meget heldig i dag, det må jeg sige.

Inden vi får set os om, skal julepynten pakkes ned.

Og her på redaktionen glæder vi os over, at der til næste år er meget mere fyld i kassen.

Glædelig jul!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce