cookie-og-privatlivspolitik
Fjordpakkens Frisørsalon på Colbjørnsensvej i Nyk.F. har skiftet ejer fra Hanne Lejre (tv) til Cecilie Wulff.
Fjordpakkens Frisørsalon på Colbjørnsensvej i Nyk.F. har skiftet ejer fra Hanne Lejre (tv) til Cecilie Wulff.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Hanne stopper efter 48 år - unge Cecilie tager over

Hanne Lejre har besluttet at sælge Fjordparkens Frisørsalon.Og her har hun har også måttet lægge øre til mange fortællinger, som aldrig er kommet videre.
19. november 2018 kl. 10:01 Af Manfred Sørensen

Annonce

Et lille, sødt kort skrevet af Cecilie Wulff har fået en afgørende betydning for Cecilie og for frisør Hanne Lejre. Cecilie kunne nemlig godt tænke sig at overtage Hannes frisørsalon på Colbjørnsensvej.


Kunne godt se sig som gående hjemme...

Det fortalte hun i kortet, og da Hanne efterhånden - som 70-årig - godt kunne se sig selv som gående hjemme i Væggerløse, kom der en god beslutning ud af den handling.

Efter 48 år på samme adresse stopper Hanne Lejre med udgangen af måneden, og selv om hun har elsket sit arbejde, er hun også glad for at stoppe. Gennem de mange år har hun haft mange, mange kernekunder, og hun har også måttet lægge øre til mange fortællinger, som aldrig er kommet videre.

- Jeg har faktisk haft fire generationer her i salonen, hvor vi på et tidspunkt var tre ansatte i alt, fortæller Hanne Lejre, der glæder sig til at være lidt mere sammen med sine seks børnebørn, hvor de tre bor i udlandet og de tre andre i Danmark.


Syv år siden Cecilie blev færdig

Cecilie Wulff er 29 år, og til december er det syv år siden, hun blev færdig med den fireårige frisøruddannelse, hvor hun stod i lære hos Betina Telvig i Ungt Hår.

- Jeg har arbejdet i fire forskellige saloner, og kunne godt tænke mig at tage det bedste med fra de steder til min egen salon, forklarer Cecilie sit ønske om at blive selvstændig.

- Jeg har netop sluttet min barsel, og når jeg har mit eget, kan jeg bedre selv bestemme arbejdstiden.
Cecilie har foreløbig ingen planer om at ændre på salonen. Hun har besluttet, at lade den blive som den er en måneds tid.

- Jeg vil lige se, hvordan den fungerer. Det er dumt at begynde at lave om på noget, hvis det viser sig at fungere godt, siger Cecilie Wulff.

Hun overtager salonen 1. december, og fra 4. december står hun klar med saks og glattejern.
 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce