cookie-og-privatlivspolitik
Koncerten med Caroline Henderson afholdes udendørs på Marielyst Højskole til sommer.
Koncerten med Caroline Henderson afholdes udendørs på Marielyst Højskole til sommer.
Foto: Presse

Ugeavisen Guldborgsund

Henderson og rollespil

Kultur-, Fritid- og Bosætningsudvalget klar med tilskud til Jazz på tværs og Frejlev Mejeri fra henholdsvis kulturpuljen og bosætningspuljen.
05. januar 2020 kl. 08:24 Af Manfred Sørensen

Annonce

Jazzkoncert med Caroline Henderson til sommer i Marielyst og renovering af Frejlev Mejeri er de aktiviteter, som Kultur-, Fritid- og Bosætningsudvalget på årets sidste møde har besluttet at uddele tilskud til fra henholdsvis kulturpuljen og bosætningspuljen.

Det er den nye forening Jazz på tværs, som vil udbrede nyere jazz af høj kvalitet til flere. Foreningen samarbejder med en række forskellige kulturaktører og -institutioner om afholdelse af koncerterne, så koncerterne gøres tilgængelige for flere. Samtidig er det målet at øge interessen for musikken ved at lade den indgå i et samspil med andre kunst- og udtryksformer. Koncerten med Caroline Henderson afholdes udendørs på Marielyst Højskole til sommer og byder på numre fra sangerindens kommende album.

I forbindelse med, at Wonder Studios erhverver Frejlev Mejeri er der bevilget tilsagn til renovering og faciliteter. Wonder Studios vil omdanne det tidligere mejeri til eventsted med rollespilsaktiviteter for børn og unge. Programmet i 2020 byder på tre større rollespilsarrangementer og et halloween-arrangement, ligesom der planlægges et junior-rollespil som "Aktiv Sommer"-tilbud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce