cookie-og-privatlivspolitik
Lige nu er der en fantastisk mulighed for at blive udfordret og få en masse skønne oplevelser hos KFUM Spejderne Engmose gruppe.
Lige nu er der en fantastisk mulighed for at blive udfordret og få en masse skønne oplevelser hos KFUM Spejderne Engmose gruppe.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Her er fællesskab og udvikling

Kan du se dig selv i et fællesskab, hvor man giver børn og unge mulighed for udvikling og samvær i naturen, så har vi udfordringen til dig.
21. december 2019 kl. 09:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Af Janni Frank, KFUM

spejderne Engmose gruppe

Lige nu er der en fantastisk mulighed for at blive udfordret og få en masse skønne oplevelser hos KFUM Spejderne Engmose gruppe.

Engmose gruppe står overfor et generationsskifte blandt lederne og er derfor på udkig efter nye ledere og har i den forbindelse lavet et forløb, hvor man kan komme og prøve at være spejderleder helt uden forpligtigelse.

At være spejderleder kræver ingen særlige forudsætninger, kun at du som voksen har lyst til at bruge noget af din fritid på, at give spejderne mulighed for at udvikle sig. Som spejder lærer man sig selv at kende, lærer at løse udfordringer og problemer, og at tage vanskeligheder med et godt humør. Ikke mindst får man en særlig stærk oplevelse af at samarbejde og fællesskab er meningsfuldt. Du vil som voksen i arbejdet med spejderne opleve noget ganske særligt. De nuværende ledere fortæller, at det giver værdi, når man oplever børn og unges selvtillid blive styrket i de aktiviteter, man som voksen har sammensat til dem, og de sjove timer og det gode sammenhold er bare kirsebærret på toppen.

Engmose gruppe har lige nu nogle helt fantastiske spejderledere, og du vil som ny leder have erfarne ledere omkring dig, som vil give dig en god introduktion og hjælpe, da man altid er mindst to ledere om en gruppe.

Engmose gruppe er beliggende i Sundby, men du behøver ikke at være lokalt bosiddende for at være en del af ledergruppen. Det kræver heller ikke at du tidligere har været spejder, at du har særlig viden om friluftsliv eller at du kan komme til hvert eneste spejdermøde og alle lejre. Det kræver blot at du har lyst til at være sammen med spejderne, har lyst til at udfordre og udvikle spejderne, har lyst til være en del af fællesskabet i ledergruppen og har mod på udfordringer.

Hvis du har lyst til at prøve at være spejderleder, er der mulighed for et forløb varende fire uger, en gang om ugen. Uge 1: kom og se hvad vi laver og hvordan vi arbejder - Uge 2: hjælp lidt til sammen med en af de erfarne ledere - Uge 3: hjælp lidt mere til, stå evt. for en lille aktivitet - Uge 4: Snak med lederne i gruppen om det at være spejderleder er noget for dig.

Er du interesseret i at prøve at være spejderleder, har spørgsmål eller bare vil høre lidt mere om det, kan gruppeleder Lotte Poulsen kontaktes på tlf: 22199895. Engmose gruppe kan også følges på facebook www.engmose-gruppe.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce