cookie-og-privatlivspolitik
Efter en veloverstået omgang status er holdet fra Idemøbler på Randersvej i Nykøbing klar til et stort flyttesalg, inden forretningen rykker til Guldborgsundcentret.
Efter en veloverstået omgang status er holdet fra Idemøbler på Randersvej i Nykøbing klar til et stort flyttesalg, inden forretningen rykker til Guldborgsundcentret.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Hjælp Idemøbler med at rydde op - vind gavekort!

I slutningen af året flytter Idemøbler fra Randersvej til Guldborgsundcentret. Derfor bliver der nu solgt ud af udstillingsmodeller - køber du en af dem, kan du vinde gavekort. Der er fire på højkant á 500 kroner.
27. juni 2018 kl. 14:19 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Som tidligere nævnt er der i denne tid et større byggeri i gang i Guldborgsundcentret.

I slutningen af året åbner der her nye butikker - blandt andet Toys R?Us, Sport 24 og Idemøbler.

Personalet i den nuværende Idemøbler har derfor brug for DIN hjælp til at få ryddet op og ud i forretningens mange udstillingsmodeller, der ikke skal flytte med.

- Du kan gøre masser af gode køb - lige fra urtepotter til store sofaer. Over halvdelen af butikken er nedsat, og der er tale om besparelser på mellem 30 til 70 procent blandt udstillingstingene, der købes som beset, og som kan tages med - med det samme, fortæller varehuschef Søren Kristensen, og han fortsætter:

- Derudover er vi klar med gode priser på for eksempel havemøbler, og så giver vi 25 procent rabat på entrémøbler - også på allerede nedsatte varer.


Konkurrence

Kom og hjælp Idemøbler med at rydde op inden flytningen. Det vil de være så glade for, at de kvitterer med at udlodde fire gavekort á 500 kroner i perioden uge 26 til 29.

Alle der køber en udstillingsmodel (stort som småt) i det tidsrum, kan deltage i lodtrækningen om sådan et gavekort.

For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende dit ordenummer til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - sidste frist er søndag 22. juli.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce