cookie-og-privatlivspolitik
Øv - vi har været på loftet efter julepynt, og kassens var desværre temmelig kedeligt. Hjælp os - så vi kan pynte op på redaktionen.

2

Billeder

Øv - vi har været på loftet efter julepynt, og kassens var desværre temmelig kedeligt. Hjælp os - så vi kan pynte op på redaktionen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Hjælp redaktionen og vind penge!

Vi mangler julepynt - gerne hjemmelavet. Alle der afleverer et stykke julepynt deltager i lodtrækningen om et gavekort på 2.500 kroner til Vores Nykøbing.
24. november 2018 kl. 10:02 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Suk.... Vi har et problem her på Ugeavisens redaktion. Vi har kigget i kassen med julepynt, og den er næsten tom...

Og så kniber det altså med at komme i det rette julehumør.

Vi drømmer om flettede julehjerter, hjemmelavede nisser, guilander, kræmmerhuse, engle - ja find selv på mere.

Tænk hvis vi kunne komme så meget i julehumør, at vi sidder og nynner med på Bjældeklang, Støvledansen eller Dejlig er Jorden, når vi sidder ved tastaturet.

Vi skal bruge DIN hjælp til projektet.

Vi står i de kommende uger klar med et juletræ, klisterbånd og snor, og glæder os til at få pyntet op på den lille redaktion.

Og hvorfor skulle du så bøvle med det... - det skal du, fordi vi som tak udlodder et gavekort på 2.500 kroner til Vores Nykøbing, som kan omsættes til ekstra julegaver eller måske ekstra lækkerier på julebordet.

Vi trækker lod blandt alle dem, der har afleveret et stykke julepynt til os - husk at påføre navn, adresse og telefonnummer.

Sidste frist for indlevering er 13. december.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce