Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Høstfest med kølige øl og dedikeret håndværk

Dagen igennem hyldes det gamle håndværk, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion. Foto: Krenkerup

Så er der igen Høstfest på Krenkerup! - igen i år med gratis entré. Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.

Lørdag 31. august fra klokken 10 til 17 inviteres der igen til stor høstfest i smukke omgivelser ved Krenkerup Gods og Bryggeri.

Igen i år er entré og parkering gratis, og igen i år afholdes der Høstgudstjeneste i noget utraditionelle rammer. Traditionen tro fejres høsten den sidste lørdag i august i de smukke gamle rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri.

Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.

Til Krenkerup Høstfest kan man således møde blandt andre smeden, væveren, naveren og (naturligvis) brygmesteren og alle kan opleve hvordan der blev arbejdet i marken i gamle dage.

Dagen igennem er der aktiviteter for alle aldre; klappedyr, fåreklipning, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet.

En række lokale fødevareproducenter og forhandlere deltager også med stande til Høstfesten. Mød Brygmesteren, kig forbi Høstgudstjenesten og oplev polo på tæt hold Årets høstfest byder naturligvis både på nye, men også velkendte aktiviteter fra tidligere år.

På dagen vil der også være mulighed for at købe plads til rundvisninger på bryggeriet (der er dog begrænset antal pladser). Derudover gentages succesen fra sidste år, hvor godsets flotte gamle halmlade danner rammen om en ganske særlig høstgudstjeneste. Efter høstgudstjenesten afholdes auktion til fordel for julehjælp til børn i Radsted Sogn.

Ingen Høstfest uden mad og drikke. En række lokale restauratører sælger derfor mad på dagen, mens Krenkerup Bryggeri sørger for salg af drikkevarer. Foto: Krenkerup
  • Dagen igennem hyldes det gamle håndværk, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion. Foto: Krenkerup
  • Ingen Høstfest uden mad og drikke. En række lokale restauratører sælger derfor mad på dagen, mens Krenkerup Bryggeri sørger for salg af drikkevarer. Foto: Krenkerup
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem