cookie-og-privatlivspolitik
Dagen igennem hyldes det gamle håndværk, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.

2

Billeder

Dagen igennem hyldes det gamle håndværk, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.
Foto: Krenkerup

Ugeavisen Guldborgsund

Høstfest med kølige øl og dedikeret håndværk

Så er der igen Høstfest på Krenkerup! - igen i år med gratis entré. Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.
31. august 2019 kl. 09:01 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Lørdag 31. august fra klokken 10 til 17 inviteres der igen til stor høstfest i smukke omgivelser ved Krenkerup Gods og Bryggeri.

Igen i år er entré og parkering gratis, og igen i år afholdes der Høstgudstjeneste i noget utraditionelle rammer. Traditionen tro fejres høsten den sidste lørdag i august i de smukke gamle rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri.

Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde og passion.

Til Krenkerup Høstfest kan man således møde blandt andre smeden, væveren, naveren og (naturligvis) brygmesteren og alle kan opleve hvordan der blev arbejdet i marken i gamle dage.

Dagen igennem er der aktiviteter for alle aldre; klappedyr, fåreklipning, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet.

En række lokale fødevareproducenter og forhandlere deltager også med stande til Høstfesten. Mød Brygmesteren, kig forbi Høstgudstjenesten og oplev polo på tæt hold Årets høstfest byder naturligvis både på nye, men også velkendte aktiviteter fra tidligere år.

På dagen vil der også være mulighed for at købe plads til rundvisninger på bryggeriet (der er dog begrænset antal pladser). Derudover gentages succesen fra sidste år, hvor godsets flotte gamle halmlade danner rammen om en ganske særlig høstgudstjeneste. Efter høstgudstjenesten afholdes auktion til fordel for julehjælp til børn i Radsted Sogn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce