cookie-og-privatlivspolitik
Reflekser kan redde liv i trafikken. Alligevel dropper over halvdelen af danskerne reflekserne i vintermørket. Louis Nielsen uddeler gratis reflekser i de kommende uger.
Reflekser kan redde liv i trafikken. Alligevel dropper over halvdelen af danskerne reflekserne i vintermørket. Louis Nielsen uddeler gratis reflekser i de kommende uger.
Foto: Børneulykkesfonden

Ugeavisen

Husk reflekser i mørket

Louis Nielsen uddeler gratis reflekser.
08. januar 2019 kl. 11:13 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Selv om døgnet er vendt, og det bliver lysere og lysere, er det fortsat mørkt i mange af døgnets timer. Derfor er det vigtigt at huske reflekser i trafikken for at blive set. Men faktisk dropper 57 procent af danskerne reflekserne. Det er flere end året før, hvor tallet var 50 procent. Det viser en undersøgelse foretaget af Epinion for Børneulykkesfonden i 2018.

- Det er rigtig ærgerligt, at så mange lader reflekserne blive hjemme. Mange danskere tror, at reflekser ikke gør en forskel, men det gør de i høj grad. Derfor er det rigtig vigtigt, at bløde trafikanter, altså cyklister og gående, husker reflekserne, når de bevæger sig ud i vintermørket, fortæller Henriette Madsen, der er generalsekretær i Børneulykkesfonden.


Deler gratis reflekser ud

Med kampagnen "Bliv set - brug reflekser" støtter Louis Nielsen Nykøbing F. budskabet om at huske reflekserne i vintermørket og deler derfor gratis reflekser ud i butikken uge 2-4, 7.-26. januar, eller så længe der er reflekser tilbage.

I butikken håber chefoptiker Pernille Jeppson, at mange vil besøge butikken og få gratis reflekser med. Alle kan få gratis reflekser uanset om man i forvejen er kunde eller ej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce