cookie-og-privatlivspolitik
Julelysene og det store juletræ på Torvet bliver tændt på fredag. Igen i år lægges juletræstændingen og late night sammen med black friday.
Julelysene og det store juletræ på Torvet bliver tændt på fredag. Igen i år lægges juletræstændingen og late night sammen med black friday.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Hvad du ønsker skal du få - så skal der shoppes!

Fredag er det en af landets største handelsdage - ja måske endda DEN største. Velkommen til late night, black friday og juletræstænding i Nykøbing. Byens forretninger holder åbent til klokken 22 og der er for alvor dømt shopping og hygge.
23. november 2018 kl. 10:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

"Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm... Varer kan man få i tusindvis, tænk dem bare: under indkøbspris".

Sådan lyder den gode gamle, danske julesang.

Det varer ikke længe før, der for alvor tages hul på julehandlen. Så det er nu, du skal få styr på ønskelister fra dine kære, og måske få skrevet din egen...

Nogle bruger udtrykket, at dankortet gløder, når der bliver brugt med masser af iver og entutiasme. Direkte gløder gør det nok ikke, men VARMT kan det ihvertfald godt blive.

På fredag er det måske smart at medbringe afkølende elementer i tasken, for der sættes alle sejl ind på, at dagen og aftenen bliver en heftig affære.


Det hele lagt sammen

Her har Vores Nykøbing nemlig igen i år valgt at lægge black friday sammen med late night og den traditionsrige juletræstænding.

Det vil sige, at byen får besøg af julemanden, og at byens forretninger har åbent til klokken 22.

Sidste år blev der omsat for 2,1 mia. kroner på Dankortet i forbindelse med black friday. Heraf blev 288 millioner kroner brugt på nettet. MobilePay omsatte for 118 millioner. kroner - en stigning på 170 procent fra 2016.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce