cookie-og-privatlivspolitik

Ugeavisen

Hvad ønsker du for din by?

Mød Guldborgsund Kommune og fortæl hvilke idéer, du har til udvikling af havnene og midtbyerne i Sakskøbing, Stubbekøbing og Nykøbing.
30. oktober 2018 kl. 10:48 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nu får du mulighed for at drømme stort sammen med folkene fra Guldborgsund Kommune. - Vi sidder klar til at tage dine drømme og idéer med og sørge for, at de bliver formidlet videre til politikere og andre, der kan gøre drømmene til virkelighed.

Sådan lyder opfordringen fra Helle Bertram, der er specialkonsulent center for Borger og Branding i Guldborgsund Kommune.

Den kommende uge er der mulighed for at kigge ind i kommunens "mandskabsvogn" både i Nykøbing, Stubbekøbing og Sakskøbing.

Her bliver man budt på en kop kaffe og muligheden for at tale om, hvad der vil gøre en forskel for en selv og dem, man kender.

- Alle de gode idéer bliver skrevet ned og kommer videre i til dem, der arbejder med byudvikling i Guldborgsund og man kan optræde anonymt, hvis man vil, fortæller Helle Bertram videre.

Man kan møde op i "mandskabsvognen" på Torvet i Nykøbing lørdag 3. november fra klokken 9 til 13, i Vestergade 18 i Stubbekøbing mandag 5. november fra klokken 14 til 18 og på Torvet i Sakskøbing torsdag 8. november fra klokken 14 til 18.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce