cookie-og-privatlivspolitik
- Hva' er du for en... gider du lege med mig?, ser det ud til hvalpen tænker...
- Hva' er du for en... gider du lege med mig?, ser det ud til hvalpen tænker...
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Hvalpegården er vokset til dobbelt

Schæferhundeklubben kreds 41 indbyder til indskrivning på de kommende hold lørdag 10. august - kom og hør mere om de mange træningsmuligheder.
01. august 2019 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Schæferhundeklubben kreds 41, Nykøbing F. afholder lørdag 10. august åbent hus og indskrivning til den kommende sæson i klubhuset og på træningspladsen Ved Kohaven 3A i Nykøbing.

- Da vi har haft stor tilgang til vores hold, ikke mindst hvalpeholdet, har vi udvidet vores hvalpegård til mere end dobbelt størrelse. Denne nye del af hvalpegården vil blive indviet denne dag af borgmester John Brædder, som vil klippe snoren. Herefter vil der være demonstration af nogle af de discipliner vi træner med i det daglige, fortæller Morten Birksø, formand Schæferhundeklubben kreds 41

BilligHundeudstyr.dk vil være tilstede med en bod med rigtig gode tilbud på både foder og andre hundeting.

Der vil også være mulighed for at købe pølser og diverse drikkevarer.

- Ud over spor, rallylydighed, almindelig lydighed og forsvarsarbejde har vi også hvalpehold, hold for store hvalpe, unghunde/prøvehold, familiehundehold, nørdhold som er et hold der finpudser detaljer - dette hold er for kursister der bruger klikker i træningen og endelig har vi selvtræningshold. Man kan få nærmere oplysninger på vores hjemmeside: www.kreds41.dk, tilføjer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce