cookie-og-privatlivspolitik
Til onsdag kan du sammen med børnene kreere fine perleplader, når personalet i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket stiller alverdens farverige perler frem.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

I denne uge skal der råhygges på bibliotekerne

Spændende aktiviteter er planlagt. Kig forbi hyggelige timer på Guldborgsund-bibliotekerne.
14. oktober 2019 kl. 09:20 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Regn, rusk og faldende temperaturer. Efterårsferien er perfekt til indendørs aktiviteter og dem har de mange af på Guldborgsund-bibliotekerne.

Til og med onsdag i uge 42 kan du sammen med børnene kreere fine perleplader, når personalet i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket stiller alverdens farverige perler frem. Mangler I inspiration til kreationerne, er der masse gode ideer at finde i bøgerne, som også ligger fremme. Torsdag til lørdag omdannes perleworkshoppen til et smykkeværksted, hvor børnene i stedet kan lave fine armbånd og halskæder. Begge workshops fungerer som selvkørende workshops og kører hele dagen i den betjente åbningstid, så I kan komme og gå, som I lyster.

Har du mod på endnu flere kreative sysler, kan du lørdag 19. oktober i tidsrummet klokken 10 til 14 pimpe udstyret til dit kæledyr, når bibliotekets FabLab tager 3D printeren og folieskæreren med under armen og rykker ind på Nysted Bibliotek.

Kom og kreer et navneskilt til dit kæledyr på 3D printeren, eller få skåret dit kæledyrs navn ud som klistermærke. Hvis du har tid og lyst, kan du også lære at lave en silhuet ud fra et billede af dit kæledyr. Workshoppen er for alle - der skal dog være en voksen med til at hjælpe børnene undervejs.

Er du mere til computerspil, kan børn i alderen 10 til 17 år i stedet bruge lørdagen fra klokken 10 til 14 i spilleklubben G.B. Gamers på Hovedbiblioteket. Kom og spil med og mod hinanden, når klubbens medlemmer sammen lærer af hinandens erfaringer. G.B. Gamers er i princippet en spilleklub, men du er meget velkommen til at kigge forbi og deltage for at se, om det er noget for dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce