cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er næsten syv måneder gammel. Jordan Wilson og Gustav Kjeldsen i aktion i kampen i Herfølge, der blev tabt med 0-1. Søndag er det tid til revanche.
Billedet er næsten syv måneder gammel. Jordan Wilson og Gustav Kjeldsen i aktion i kampen i Herfølge, der blev tabt med 0-1. Søndag er det tid til revanche.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen

Ingen grund til at vente med første hjemmesejr!

Søndag er der forårspremiere i CM Arena og modstanderen er HB Køge.
07. marts 2019 kl. 09:00

Annonce

Med en flot 2-0-sejr i udekampen mod Fremad Amager på Sundby Idrætsparks kunstgræstæppe tog NFC i søndags hul på fodboldåret og dermed forårssæsonens 14 kampe.Forhåbentligt spændende til sidste runde, hvor NFC skal en tur til Silkeborg. Det kunne jo måske gå hen og blive en aldeles interessant opgave.

Men så vidt er det ikke endnu. Nu venter der først forårets første hjemmekamp - ja, faktisk to. De næste to modstandere i CM Arena er nemlig Køge på søndag klokken 13.45, hvorefter det præcis en uge senere gælder Superliga-nedrykkerne fra Lyngby.

Men lad os koncentrere os om HB Køge, der ikke ligefrem hører til NFC's ønskemodstandere.

Igennem årene har NFC (også i NFA- og LFA-tiden) nok i de fleste tilfælde trukket det korteste strå i de indbyrdes opgør med fusionsklubben fra Herfølge og Køge.

Således blev det da også til et nederlag i efteråret - nærmere betegnet 19. august i Capelli Sport Stadion i Herfølge - på 1-0. Her var det hjemmeholdets Martin Koch Helsted, der sørgede for sejrsmålet i det 65. minut.


Første scoring mod NFC

Det var i sæsonens fjerde kamp og faktisk sæsonens første scoring mod keeper Sebastian Olsen og NFC. Det var også kampen, hvor Mathias Tauber fik sin debut for Bjørnebanden. Men point blev det desværre ikke til. Det hele er dog snart syv måneder siden.

HB Køge hører til i den forholdsvis store gruppe af klubber - heriblandt NFC - der med en stabil præstation her i foråret har gode muligheder for at blande sig i topstriden - ikke mindst om 2. og 3. pladsen, der er ensbetydende med oprykningskampe til det forjættede land, Superligaen.

En god stime, og man er virkelig med, hvor det sner i den jævnbyrdige række - hvorimod tre-fire nederlag hurtigt kan nedrykningsmareridt....

Lad os håbe, at NFC allerede søndag i årets første kamp i CM Arena også sørger for den første hjemmesejr i 2019. Der er ingen grund til at vente med den!

Øvrige kampe søndag: FC Fredericia-FC Helsingør, Lyngby-Thisted, Næstved-Silkeborg, FC Roskilde-Fremad Amager og Viborg-Hvidovre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce