cookie-og-privatlivspolitik
Morten Bønneløkke glæder sig over at modtage en donation på 3.000 koner. til Skater & BMX Parken på Flintevej, mens Charlotte og Inga fra Sax Fællesværk ser til, efter at de havde modtaget en donation på 5.000 kroner og fortalt, at de vil bruge pengene til anlæg af en cykelbane på Møllevej.
Morten Bønneløkke glæder sig over at modtage en donation på 3.000 koner. til Skater & BMX Parken på Flintevej, mens Charlotte og Inga fra Sax Fællesværk ser til, efter at de havde modtaget en donation på 5.000 kroner og fortalt, at de vil bruge pengene til anlæg af en cykelbane på Møllevej.
Foto: Privat

Ugeavisen

Inner Wheel Klub flyvende fra start i jubilæumsåret

Sakskøbing Inner Wheel Klub fejrer i år 40 års jubilæum og forleden var der tid til donationer.
09. oktober 2018 kl. 08:01 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det nye Inner Wheel år startede 1. juli, netop på Sakskøbing Inner Wheel klubs 40 års fødselsdag (Charterdag). Sakskøbing Inner Wheel Klub blev nemlig stiftet 1. juli 1978 med 25 medlemmer som dansk klub nr. 133. I 2018 tæller klubben 32 medlemmer, som alle er engagerede og gør det spændende at være en del af en international kvindeorganisation.

Selve jubilæet blev fejret på mødet 13. august i den nyrenoverede sal på Hotel Saxkjøbing med gæster, middag og spændende foredrag. Den "flyvende" start kom efter middagen med et forrygende foredrag af Tommy Hesselbjergs, der berettede om sin tid i Flyvevåbnet og dets Eftersøgnings- og Redningseskadrille ESK 722. Han fik 38 år som pilot, og der var nok at fortælle om og bestemt også mange fakta og en masse til eftertanke.

Sakskøbing Inner Wheel klub har en venskabsklub i Tyskland - Stormarn - som ligger mellem Hamburg og Lübeck, og hvor Bad Oldesloe er "hovedsæde". Venskabet er opstået på baggrund af Sakskøbing og Bad Oldesloe Rotary klubbers samarbejde siden 1978.

Medlemmerne i Stormarn blev inviteret til frugtfestivalen forleden, og de otte tyske veninder havde sammen med 14 af Sakskøbing-pigerne en dejlig dag. Dagen bød først på æbleflæsk (en ret, som ikke er kendt i Tyskland) hos Sakskøbing Rotary Klub og øl fra Krenkerup. Herefter var der besøg i de spændende stande, mens dagen sluttede med kaffe og rabarbertærte på Hotel Saxkjøbing.

Et af klubbens formål er at samle penge sammen til velgørenhed med blandt andet et loppemarked i M. Skottes hal i august, der indbragte 8.000 kroner. Pengene blev så uddelt i sidste uge og her modtog Sax Fællesværks 5.000 kroner til videreførelse af nogle af de mange spændende projekter, mens Skater & BMX Parken på Flintevej i Sakskøbing fik 3.000 kroner.

- Vi har stor respekt for begge projekter og det store frivillige arbejde, der udføres, fortæller Ulla Petersen, der er Sakskøbing Inner Wheel Klub's Præsident.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce