cookie-og-privatlivspolitik
Frem til mandag 17. december kan du deltage i Ugeavisens og Folketidendes store Juleshopping-konkurrence. Der er gavekort på højkant til en samlet værdi på over 25.000 kroner.
Frem til mandag 17. december kan du deltage i Ugeavisens og Folketidendes store Juleshopping-konkurrence. Der er gavekort på højkant til en samlet værdi på over 25.000 kroner.
Foto: Lars Henriksen

Ugeavisen

Juleindkøb kan udløse gavekort

Ugeavisen og Folketidende er igen i år på banen med et stort Juleshopping-tiltag, hvor der er gavekort på over 25.000 kroner på højkant.
04. december 2018 kl. 14:28 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Sidste år introducerede Ugeavisen og Folketidende et stort Juleshopping-tiltag sammen med avisernes annoncører.

Handlede du i en af de deltagende forretninger, udløste det en kupon, der skulle i en af de let genkendelige hvide postlkasser. Alle disse kuponer blev tæt på jul samlet sammen, og blandt dem blev der trukket lod om gavekort fra kampagnens deltagere.

De heldige vindere kunne inden jul hente deres præmie i Mediehusets reception i Tværgade. Der blev taget rigtig godt i mod aktiviteten, og vi modtog rigtig mange kuponer.


Gentager løjerne

Så vi gentager juleløjerne, og frem til mandag 17. december kan du igen aflevere en kupon med dit navn i forbindelse med dit juleindkøb.

Det samlede gevinstbeløb er i år på over 25.000 kroner. Og der er over 100 gavekort på spil. Gavekortene er på forskellige beløb, og det er selvfølgelig muligt at vinde flere af slagsen.

Her på Juleshoppingsiderne kan du se en oversigt over de forretninger, der deltager.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce