cookie-og-privatlivspolitik
Der er så rigeligt at vælge imellem ...
Der er så rigeligt at vælge imellem ...
Foto: Erling A. Nielsen

Ugeavisen

Julens Røvin med LF-juledialekter

Grafiker og vinhandler i samarbejde om vin, der passer til de fleste julemenuer.
10. december 2018 kl. 10:16 Af Manfred Sørensen

Annonce

Igen i år har Vintjenesten, i samarbejde med grafikeren Maria Wrona, lanceret Julens Røvin med lolland-falsterske juledialekter på etiketten.

Vinen er en californisk Premium Zinfandel, der er delvist fadlagret - en meget elegant Zinfandel, der kan nydes til de fleste julemenuer. Vinen kan købes hos forhandlere over hele Lolland-Falster eller hos Vintjenesten i butikken i Kongensgade 16 i Nykøbing.

Selv om Vintjenestens butik ligger lidt på afstand af byens primære handelsgader, er der flere og flere kunder, der finder frem til vinhandelen, som kun ligger 150 meter fra Torvet.

- Der er rigtigt mange, der får en positiv overraskelse, når de ser det store udvalg og lager i min butik, som også er suppleret med en webshop, fortæller indehaver Erling Nielsen.

Som gaveidéer til julen fremhæver han for eksempel en julecognac og en 25-års julemalt (whisky lagret på Oloroso sherry fade), som kun produceres i et meget begrænset antal til udvalgte danske vinhandlere.

- Vi har vine til alle menuer, også til nytårsaften, hvor Princes-champagnen i den oprindelige champagneflaskeform er af særlig høj kvalitet, lover Erling Nielsen, som altid har et par flasker åbne med smagsprøver.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce