cookie-og-privatlivspolitik
Happy Ending, der er en komedie af Hella Joof med blandt andet Kurt Ravn og Birthe Neumann, har premiere 1. juledag.
Happy Ending, der er en komedie af Hella Joof med blandt andet Kurt Ravn og Birthe Neumann, har premiere 1. juledag.
Foto: Nordisk Film

Ugeavisen

Julens mange biografpremierer

Glæd dig til alt fra boksefilm til komedie af Hella Joof.
20. december 2018 kl. 12:19 Af Manfred Sørensen

Annonce

Julen byder traditionen tro på masser af spændende premierer på biograflærredet. Det gælder også i år og selvfølgelig også for vores skønne biograf på Slotsbryggen. Her lægges ud med tre premierer på torsdag 20. december, nemlig...


Creed 2:

Den unge bokser Adonis Creed bliver trænet af den legendariske Rocky Balboa. I det nye kapitel skal Adonis møde Viktor Drago, søn af Ivan Drago.


Honning Margrethe Og Eventyrhaven:

Da Apollo, med det store hjerte, ankommer til landsbyen med de små dyr, ønsker han ikke at forstyrre kongedømmets almindelige liv på tærsklen til jubilæet af dronningen. Resultatet er en sammensværgelse initeret af Huguette...


Ulvehunden:

Ulvehunden Hvidtand lever i den barske canadiske vildmark. Her bor han med sin hundemor hos nogle indfødte indianere. Men en dag tager Hvidtands liv en drastisk drejning, da han tvinges til at leve et kummerligt og barsk liv som kamphund. Da Hvidtand er aller længst nede træffer han et menneske, der bliver hans redningsplanke tilbage til sit egentlige, gode hunde-jeg.

1. juledag 25. december er der så premierer på:


Ternet Ninja:

Så skal vi se onkel Stewart og Ternet Ninja folder sig ud. I filmen møder vi den 13-årige Aske, som ikke er den heldigste fyr i verden. Hans mor har fundet sammen med fjolset Jørn, som nu er flyttet ind sammen med sin irriterende søn Sune.


Mary Poppins:

Filmen foregår i et depressions-ramt London 20 år efter klassikeren Mary Poppins. Barnpigen kommer på besøg igen hos familien Banks, og nu er børnene Jane og Michael blevet voksne.


Happy Ending:

Komedie af Hella Joof med blandt andet Kurt Ravn og Birthe Neumann, hvor Helle glæder sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen. Hun har planlagt, hvordan de skal nyde livet og hinanden - og tage på nogle af de mange rejser, som Peter aldrig havde tid til. Men da han kommer hjem fra sin sidste arbejdsdag med den glædelige nyhed, at han nu skal til at være vinimportør og pendle mellem Danmark og Frankrig, tager livet en overraskende ny drejning...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce